Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.Lenne egy kèrdèsem.Suereztem egy p1-es gèpet.Dos-t szeretnèk ràrakni.Le is töltöttem a 6.22-t.3 flopy-ra ràraktam.Be is bootol.De ki írja hogy ez csak valami frissítès ès hogy a gèpen nincs operàciós rendszer ès nem telepíti.Valaki tud esetleg olyan linket ahonnan olyan dost-tudok letölteni ami teljesen szűz vinyóra ràmegy?Ja cd-röl is tudok bootolni.Előre is köszi.Szèp napot.
-
Jó volt olvasni, szeretem ezeket a karikat.
Nekem van itthon még FireGL T2-64s is Usákiából.
-
9600XT nekem is van egy Asus féle. Asszem 3eft volt pár éve itt aprón, de van itthon sima 9600 és a rettegett 64bites hulladék SE is.
Igazából a ramokon nem spóroltak (2.2ns) de nem tudtam belőni rendesen. Pontosabban kellene hozzá bios mod a ram időzítésekhez mert még gyári értéken sem tud menni, mármint a ramokon szereplő 2.2ns szerint 900-on kellene mennie.
600 a gyári ram órajele, 800-ig ment fel hiba nélkül. A gond valószínű az időzítéssel lesz, azaz a ram 800-1000 között már lazább értékeken kellene hogy fusson. Vagy talán a ram fesz lesz túl alacsony, nem mentem bele ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest