- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Nekem iGPSPort IGS50 van, ahogy nézegettem kb ugyanazt tudja, mint a cikkben lévő csak kicsit konzervatívabb formával.
Pár éve vettem, 10 körül az Aliról, mikor még nem volt áfa és postasarc. Később jött hozzá pulzusmérő öv és Magene cadence\speed szenzor is. Sajnos a Magene pedálfordulat módban ette az elemeket, ezért áttettem sebesség módra, így egyelőre bírja.Az alkalmazásban és az iGPSport weboldalán is meg lehet nézni az edzéseket, ebben talán több mint a cycplus. Sajnos az app eléggé megbízhatatlan, néha újraszinkronizálja az órán lévő már mentett edzéseket, eltüntette az egyik edzésem, amit pl a Strava szépen mutat.
Ez a Cycplus is leállítja az edzést, ha egy ideig nem érzékel mozgást, pl pihenőkkor? Az apple watch-nál ilyenkor mindig kézzel pause-ba kell tennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest