Új hozzászólás Aktív témák
-
ballazol
senior tag
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
most vettem három hónapja a Decathlon-ban a Riverside 100-am mellé...
egy dolog nem tetszik, hogy csak 45°-ban érzékel...
a Merida-almárka Bikefun ennyire nem volt gagyi... kár, hogy túladtam rajta a crosstrecking bringával... -
stellaz
veterán
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Nekem ma is ilyen van és teljesen jó. Pontos, egyszerű, mutatja a lényeget (óra, sebesség, megtett táv), több évig elmegy egy elemmel, tökéletes a kontrasztja.
Én nagyon sokat kerékpároztam még pár éve is, de a legtöbbet km óra nélkül mentem, sokkal nyugisabb volt az egész.
#9 joghurt
Igen, ha mm-re pontosan lemérem a kerékméretet, akkor az mindig, minden helyzetben nagyon pontos lesz. Ha a teherautó tachográfnak illetve a hatóságoknak megfelel ez a módszer, akkor egy kerékpárra is tökéletes.#79 bLaCkDoGoNe
Nekem valahol 80 felett volt a csúcsebességem, de 70 felett rendszeresen lejtőztem, sisak, minden nélkül.
A legparább az volt, mikor 90-100 környékén, lejtőn fékezve beszitált alattam az 50-es robogó -
Casti98
tag
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Nekem még most is Cateye van.
-
gyurica úr
tag
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
A Cateye nagy márka volt én 95-ben vettem egy jobbat ami a mai napig teszi a dolgát.
Igaz a hátuljára az van írva "Made in Japan" -
válasz
bollokcs80 #8 üzenetére
-
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
És előtte a spirálhajtású, trapéz formájú keretbe foglalt NDK-s sebességmérőről nem is beszéltünk!
Hogy az mekkora királyság volt! (A nyolcvanas évek elején...)
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest