Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
válasz
hombre[EU] #32 üzenetére
Nyilván nem fogják kiírni, hogy ps5...Ha bárhova kocsikázhatsz ilyen szintű grafikával, interakcióval és ekkora méretű tömeggel, akkor ez igencsak nexgen projekt és mint mondtam ez a DF véleménye. Arról nem is beszélve, hogy nemrég olvastam egy hírt, hogy a Sony minden 2019 második félévében megjelenő nagyobb név portolásán gondolkozik ps5-re.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #32 üzenetére
Arra viszont mindenki készüljön fel, hogy nem úgy fog kinézni a játék mint amit eddig láttunk belőle, nagyon max Pc-n. Biztos jönnek majd a downgrade összehasonlítós videók youtubera az első igazi gameplay-t látva.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
GodGamer5 #28 üzenetére
Ha 1 darab 1080ti volt akkor simán kihozhatják. Az AC Odyssey is megizzasztja azt a kártyát és van erre a genre. Ha megnézted az 50 perces demot akkor láthattad,hogy a játék 99%-ában nem lesz 20+ NPC egyszerre a képernyōn (gondolok itt az utcás jelenetre,ami szándékosan a wow faktor miatt készült el). Egy jó optimalizálással futni fog az "dinamikus" (épületekben, utcákban,küldetés közben stabil,lakott terüreleten drop) 30 frame-el.
-
válasz
GodGamer5 #28 üzenetére
A Digital Foundry szerint nem erre a genre jön, vagy ha mégis kiadják, akkor is szénné butítják, mert ez már nextgen projekt. Nem véletlenül demózták 1080ti-n. 2020 vége elött biztos nem jelenik meg és az lesz a konzol gen váltás dátuma is..
Erről akkor légy szíves ne felejts (ne felejtsenek) el szólni majd a CDPR-nek, mert a játék honlapján bizony X Box One, PS4 és PC látható, nem pedig "next gen"...
-
-
Nartaas
tag
A next gen konzolokat is emlegetik és azt mondják afféle cross-gen játék lesz. Emiatt azért kicsit tartok mert lehet meg kell osztani emiatt az erőforrásaikat. Szivesebben hallanám azt, hogy tisztán következő gen-re jön. A jelenlegi gen már elég korlátozó tényező lehet ami nem csak grafikában de egyéb dolgokban is jelentkezhet.
-
-Skylake-
addikt
válasz
noPublicFG #26 üzenetére
Szerintem ez tipikusan az a jatek ami vagy egy iszonyatos buko lesz, vagy egy iszonyatos siker (en a sikerre tennek, soha nem vartam meg ugy jatekot ahogy ezt varom). Ezek alapjan biztos vagyok benne, hogy ha bejon, akkor ezzel nagyon sokaig fognak torodni a megjelenes utan is.
-
-
-
Simán lehet ebből még 2019, én kivételesen optimista vagyok, csak legyen meg a fél év difi a Red Dead-hez képest, hogy legyen időm kiélni magam.
MÁS(OFF): Nem szokott itt hír lenni, mert nincs mit róla megosztani, DE Március 7-én gameplay videó és trailer a Ready or not-hoz!
SWAT 3-4 fanboyok gather around!!!!!!
-
Scholes9
nagyúr
Meglátjuk mi lesz ebből a játékból. Számomra annyira nem várós. Mondjuk egy Last of Us 2 már annál inkább.
-
penge111
addikt
Én nagyon várom, remélem nem kell csalódni, mert egy világ omlik össze bennem. Nagyon kevés játékfejlesztő cég maradt a piacon, akik valóban számomra értékes játékokat készítenek, és érződik is a munkájukon, hogy a szívüket, lelküket beletették.
-
Maxxy10
addikt
Nem is baj ha 2020 vége lesz ebből.. legalább lesz időm befejezni az összes single játékot amikkel levagyok maradva.. AC: Odssey,FC5, Witcher 3.. stb..
-
Shepard
tag
When it's done.
-
Gainka
őstag
Ez az az játék amit mindenki vár, de senki nem tudja mi ez?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintetek mennyi esély van egy őszi-téli premierre idén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest