Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dfsz34

őstag

A 49 dollár nem olcsó ám, csak első pillantásra, mert kellenek hozzá kábelek, monitor stb.

A legfontosabb felhasználási kör ilyen mütyür esetében a média lejátszás, netezés meg letöltő szerver és más most hirtelen nem jut eszembe.

Csakhogy ennél a 49 dollárnál nem sokkal többért már lehet venni tabletet, amelyik simán fel lehet úgy telepíteni, hogy ellássa a házi letöltő szerver szerepét (kell egy utp / USB átalakító meg egy 16-32gb sd kártya vagy külső hdd, oszt jó napot). Egy tablet fogyasztása kikapcsolt képernyővel szintén elenyésző.

Média lejátszásra is teljesen jók, a tabletek és már a komoly 10gb-s nagy filemeket régóta csak tableten játszom le és rakom ki a képet hdmi-n.

Arról nem is beszélve, hogy a külső billentyűt leszámítva a tablet egy használható kompakt egész és az alsó kategória ennél alig drágábban elérhető (16e forint körül van kínából rendelve a legolcsóbb már használható tablet)

Nagyon komolyan gondolkodtam a pi-n akkoriban, de bárhogy osztottam meg szoroztam értelmetlenségnek tartom ezt a kategóriát. Egészen egyszerüen a linux futtatásán kívül mást nem tudok mondani, amit ne tudna egy tablet sokkal jobban.

Új hozzászólás Aktív témák