- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
DarkChild #27 üzenetére
Ez természetesen igaz, de még ebben se vagyunk egyformák.
Nálam 400g a limit, a jelenlegi készülékem 390g(márig a legkönnyebb 10") és erre azt mondom, hogy tejesen rendben van. A Nexus 10 600 és a Pixel C 510g-ja is túl nehéz nekem, de a 400 már nem. Egy 10"-os készülékhez a ~400g tökéletes szerintem.A 100g teljesen irreális, mivel a Kindle is 200g és azt ugye olvasásra találták ki. Illetve a nagyobb telefonok is túllépik a 200g-ot simán.
Hát igen a gyártók érdektelenségének legnagyobb oka a nagyon alacsony profit arány, ami miatt tényleg nem tudják halálra keresni magukat vele, így hanyagolják. Apple is már 3.éve küzd azzal, hogy számukra elfogadható profitarány(200%+) préseljenek ki belőle.
-
Parallaxis
addikt
Engem őszintén szólva meglepett, mennyire beleállt a földbe a tablet piac.
Pedig ez várható volt.
Ezek az eszközök nem olyan gyorsan avulnak el, így aki vett, az 4-5 évig biztosan nem cseréli, így a gyártók nem nagyon tudnak mit kezdeni, ha a piac telítődik, mert sok újdonságot nem lehet felmutatni ezen a területen. -
batai15
félisten
Igen minap én is azon gondolkodtam hogy venni kellene egy tabot, laptop helyett mert igazából csak a torrent (sorozat) ami nem tablet feladat de külső vinyoval megoldható lenne. Sok jó appom van droidon aminek hasznát vennem aztán rajottem az összes tab majdnem vicc, nem érik meg az árukat.
Egyébként lassan dolgozhatna rajta a gugli hogy a nagy képernyő jobban ki legyen használva. -
Én szeretem az S 8.4-emet, sokat - mármint naponta többször - is használom. Folyamatosan üzemel és mindig kéznél van, és azért mégiscsak kényelmesebb mint a teló. Kicsit szomorú vagyok, hogy most már csak a ~10"-os méretkategóriát erőlteti a Samsung. Az már túlságosan is terebélyes, ezáltal kevésbé praktikus.
Az Androidos tableteknek esélyük nem volt az x86-os notebookokat kitúrni. Maga a rendszer korlátozott, akkora méretben pedig már praktikusabb a noti kialakítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest