- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
DarkChild #27 üzenetére
Ez természetesen igaz, de még ebben se vagyunk egyformák.
Nálam 400g a limit, a jelenlegi készülékem 390g(márig a legkönnyebb 10") és erre azt mondom, hogy tejesen rendben van. A Nexus 10 600 és a Pixel C 510g-ja is túl nehéz nekem, de a 400 már nem. Egy 10"-os készülékhez a ~400g tökéletes szerintem.A 100g teljesen irreális, mivel a Kindle is 200g és azt ugye olvasásra találták ki. Illetve a nagyobb telefonok is túllépik a 200g-ot simán.
Hát igen a gyártók érdektelenségének legnagyobb oka a nagyon alacsony profit arány, ami miatt tényleg nem tudják halálra keresni magukat vele, így hanyagolják. Apple is már 3.éve küzd azzal, hogy számukra elfogadható profitarány(200%+) préseljenek ki belőle.
-
vicze
félisten
válasz
PowerBuldog #25 üzenetére
Akkor biztos speciális felhasználás vagyok.
Napi 2-4 órát megy hétvégén nyilván többet. Ki az a hülye aki egy telefon apró kijelzőjét nézi egy tablet helyett? Tök hülyeség. És folytathatnám radnom érvekkel, amik csak rám igazak.(Nem neked, hanem mindenkinek)
Tényleg olyan nehéz elképzelni, hogy van akinek mások az igényei és mások a felhasználási szokásai?Teljesen megértem, ha valakinek feleselgess, de ettől másnak nem lesz. Végül is úgy földbe állt a tablet eladás, hogy 100milliót adnak el belőle évente közel ugyanannyit mint laptopokból attól, hogy valaki csak fő címekből informálódik sose fogja megérteni, hogy telítődött a piac és azért stagnálnak az eladások. Nincsen semmiféle földbeállás vagy drasztikus csökkenés.
-
vicze
félisten
Ha esetleg on screen gombok lesznek rajta és elfejtik az ujjlenyomat olvasót elgondolkodok rajta talán. De legalább nem 4:3 hála az égnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest