Csúcstablet járt a GFX Benchnél

SM-T835 kódnevű Samsung tablet járt a GFX Benchnél, ami a felszereltsége alapján ismét a csúcskategóriában bővítheti a kínálatot. Tavaly két év kihagyás után a Mobile World Congressen került bemutatásra a Galaxy Tab S3, ami a gyakorlatban is bizonyított; noha nem egy költségkímélő eszköz, rendeltetését maradéktalanul betölti, de még akkor is korrekt, ha éppen nem létszükséglet egy 10 hüvelykes tablet. Ezúttal úgy tűnik, a gyártó nem vár annyit a széria frissítésével, a GFX Benchnél megfordult eszköz lehet az utód.


[+]

Az adatok alapján a készülék 10,5 hüvelykes, 2560 x 1600 pixel felbontású, de 16:10 képarányú Super AMOLED panelt kap, a motortérben pedig a Snapdragon 835 dolgozhat, legalábbis a nyolcmagos szett órajele és az Adreno 540 nem nagyon enged másra következtetni. Rendszermemóriából marad a 4 GB, míg feltehetően a 64 GB-os belső tárhely bővíthetősége szintén. A főkamera felbontása 12, az előlapi szenzor pedig 8 megapixel lehet. A Galaxy Tab S4-et a tavalyi gyakorlat alapján az MWC-re várjuk, noha idén a Galaxy S9 és S9+ is Barcelonában kerül bemutatásra.

Azóta történt

Előzmények

  • 3D emoji és sztereó hangszóró

    Állítólag ezek is a Samsung Galaxy S9 és S9 Plus újdonságai közé fognak tartozni, előbbit pedig egy hivatalos előzetes is megerősíteni látszik.

  • Samsung Galaxy Tab S3 - mesterhármas

    Két év telt el a Samsung Galaxy Tab S2 9.7 megjelenése óta, az utód pedig minden tekintetben tartja a színvonalat az aktuális elvárásoknak és trendeknek megfelelően.

Hirdetés