- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Hoppá, azt hittem akkora bukta lett, hogy kihátrályak mögüle. Az alapötlet nem volt rossz, de bőven van hova fejlődni.
-
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Ha nem a szolgáltatód által adott hanghívást használod, akkor elérhető jobb minőség, kb bármilyen appban manapság (fb, whatsapp, viber, meet, telegram, stb). Pont ezért is nem értem a hagyományos telefonálást manapság. Egy rakás infrastruktúra fejlesztés, hogy legyen VoLTE és hasonlók, ráadásul csomó telefon nem támogatja rendesen, közben meg egy ingyenes appban simán megkapod ugyanazt vagy többet is. Régen át kellett volna pattintani mindent internetre, és nem külön ilyen-olyan szolgáltatásokat adni, csak internetet és kész.
Tigerclaw: Elég sokan videotelefonálnak ám, csak nem a szolgáltató videohívását használva.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Fura hogy par evtizede mikor a scifi filmekben videotelefonaltak azt gondoltuk ilyen sose lesz. Most meg hogy letezik es elerheto, nem kell "senkinek"? Talan a sok borzadaj alacsony minosegu webkamera az oka, vagy a korabbi kicsi vezetekes majd kicsi mobil savszelesseg. Az emberek kiprobaltak es szar volt, vagy epp lehetetlen a kicsi savszel es korlatos csomagok miatt es azota bennuk maradt az az erzes.
-
Most nézem, hogy a cica elvitte a tegnapi megjegyzésemet.
Na jó.Reszemről ez egy rétegtermék, ami stílusteremtő is.
Munkához én tudnám részben használni. Nekem az egész koncepció tetszett az elejétől.
Biztos k. drága lesz, mint az előd. És szerintem ezt sem fogják nálunk forgalmazni.
Amugy meg Passport rulez! Sosem volt ilyen jól olvasható kijelzős mobilom, ami ekkora könnyed és kényelmes írást is adjon. Zseniális volt! De sajnálom, hogy már nincs meg. -
válasz
Tigerclaw #14 üzenetére
Passport mindamellett hogy egyedi volt szerintem egyben szép is. Lehet alkotni egyedin szépet és ez egy remek példa volt részesről .
“de oszinten szolva 2020-at atlepve ideje mar tullepni a hagyomanyos telefonalason.”
Én pont az ellenkezőjét látom . Inkább a hang minőséget kellene tovább fejleszteni . Lásd VolTe stb... -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Az ujat meg nem lattam, abbol az allitolagos valid low quality videobol meg nem kovetkeztetnek semmire. A tavalyibol kiindulva minosegi lesz, de az egyertelmu, hogy nem az atlag okostelefon-hasznalot celozzak vele. Kicsit olyan mint anno volt a Blackberry Passport, ahol rajottek, hogy ha tenyleg munkatelefon kell, irodai vonalon, akkor a 16:9-es keparany semmire sem jo, nem beszelve a mai meg jobban megnyujtott modellekrol. Ez egy egyedi valodi multitaskra szant telefon, ahol egyszerre ket alkalmazast is elerhetsz kompromisszumok nelkul, vagy egy alkalmazast olyan modon ahol nem szukseges komoly kompromisszumokat kotni az UI tekinteteben.
Annyi a szerencse, hogy a mai - lassan 7 inches hatart atlepo telefonoknal - mar alig van aki nadragzsebben hordana a telefonjat, igy a fura forma es a meret mar nem akkora problema. Telefonalasnal gondolom meg az, de oszinten szolva 2020-at atlepve ideje mar tullepni a hagyomanyos telefonalason. Azert van 4 es par ev mulva 5G vagy epp elerheto aron mondjuk 100GB-os csomag, hogy ne legyen gond a videotelefonalas sem.
Kompromisszumos telefon, de ha a tavalyi modell ota eleget fejlodtek, sokan bevallalhatjak. Az elsonel felhozott negativ ervek tobbsegere konnyen valaszolhattak egy job SoC-al, ami a pletykak szerint megtortent. A kamerak eseten is valoszinuleg hoznak egy elfogadhatoan jo szintet, de persze biztos nem cameraphone-nak szanjak. Az appok szoftveres problemaira volt egy evuk nekik is, meg a 3rd party fejlesztoknek is.
Hasonlo fejlodes es az eladasi szamok nevekedese varhato, ha tartani tudjak a tavalyi indulo arat, vagy esetleg meg faragni is rajta. A bemutaton csiszolhatnanak. Panos Panay remelhetoleg most atengedi a terepet azoknak, akiknek jobban megy az a mufaj.
-
-
janos68
aktív tag
Microsoft termék,Android-dal.Ez azért elég megalázó.
Pár évvel ezelőtt még piacvezetők akartak lenni,ahhoz képest meg.... -
Az egész kialakítás egy borzadály .
-
Tigerclaw
nagyúr
A Surface termekek elvileg mar elerhetoek itthon is hivatalosan, de hogy ez a telefon elerheto lesz- szukreimport nelkul az kerdeses. Van hogy csak azert nem, mert nem tudnanak supportot adni hozza helyi nyelven es nalunk varhatoan nem is fogyna eleg, hogy a logisztikazasa, marketingje megerje.
-
Multitask szempontjából nekem ez lenne ideális, csak végre elérhető lenne felénk is valami hasonló
Anydesk, levelezés, szerkesztés, stbstb. Kellene, mert munkaeszköz
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez egy "munkatelefon" egy bizonyos ember/foglalkozas tipusnak. Azoknak kulonosen jo lehet akik amugy is foleg mindent telefonnal akarnak megoldani. Akik sokat jegyzetelnek, rajzolgatnak. Kar hogy a Neo-t felretettek, de mindket keszuleknel ugyanaz a problema, vagyis hogy nagyon keves alkalmazas eseten tudjak elerni a ket kijelzos optimalizalast eladott darabszam nelkul.
-
janeszgol
félisten
Nem rossz kivitelezes,de a Fold elegansabb, szebb!
-
joey04
titán
szerintem értelmetlen
-
Ixion77
addikt
Nekem tetszik. Kezdenek rájönni hogy emberek emberi tevékenyégekhez emberi léptékű eszközöket szeretnének használni. Még néhány generáció és feltalálják az laptopot.
-
Tigerclaw
nagyúr
En sem, de tavaly ez volt a legmegfizethetobb magasan a hajtogathatos szeriabol. Igaz valoszinuleg teljesen mas vasarloi szegmenst fogott meg mint pl. a Samsung Fold szeria, tehat nem sok ertelme van osszehasonlitani azzal. Masik koncepcio, masik irany, mas celkozonseg.
-
törölt tag
Kicsit kár a nagyobb kamerapúpért, de amúgy zseniális ez a telefon szerintem. Csak nem tudnám kihasználni sem, meg kifizetni sem
-
Doki42
őstag
Ez a zsanér egy förtelem, szerintem
A tesztre azért kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Filmgyűjtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest