- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoffadalom
tag
válasz
angyalpc2 #34 üzenetére
Igazat kell adnom mindenben. Hidd el, kb ugyan ilyen szavakkal illettem a kis csajt, amikor mesélte a dolgait az iker testvére és az anyjuk. De nem tud vele mit kezdeni a nővérem, napi 12-14 órát dolgozik, mikor este haza ér a kölkök már alszanak. Az apjuk szintén ennyit melózik. Amit megtud, azt is csak a húgától tudja. Amióta ennyi tárgyból bukásra áll, elvileg ott sem lehetne a pasija, max du. 5-ig, de szinte mindig az előtt lép le a gyerek, mielőtt haza érne a nővérem. Hiába veszekszik vele az anyja, le sem szarja. Szavakkal már nem ér semmit, ha megveri képes feljelenteni. Tehetetlen.
Anyámtól jó nevelést kaptunk, mind a ketten(szerintem). Az más történet, hogy a nővérem hogy és milyen módon bassza el az életét, a férje mellett. Mert elbassza.
Huma: Minden szavaddal egyetértek.
-
Csoffadalom
tag
Mondom lényegtelen az egész. Fél-egy és már más farkán fickándozik, akkor majd az a pali lesz élete szerelme.
Hány csajt kellet végig hallgatnom eddig az aktuális pasijukról sírva, amikor épp fasírtban voltak. Milyen bunkó, szemét, ezt azt amazt csinálta velem. Én mindig ugyan azt mondtam: Ha ezt gondolod róla, hagyd ott. Tippelhetsz mi lett belőle. Igen, egyik sem hagyta ott, azóta is együtt vannak mind. Mi ez ha nem hülyeség?????? De sírni azt tudnak.
-
Csoffadalom
tag
"Én úgy vagyok vele, hogy az a nő megérdemli a sorsát aki végül egy agresszív barom mellett köt ki. Ő választotta, viselje is el." Mintha csak én mondtam volna.
Több alkalom nem lesz, mert ugye nem jönnek soha többé. Így lebuktatni sem lehet. De ha jönnének is, ha van olyan hülye a gyerek, hogy megint lop, akkor megérdemli a verést. Az unokahúgom meg csak szimplán hülye. Fél-egy év múlva másik pasi farkán fog ugrándozni és erről azt sem fogja tudni ki a fene is volt. De az a pénz akkor is hiányozni fog.
-
Csoffadalom
tag
Mindig is ez volt, van és lesz. Mindig a tróger szarháziak a nyerők, mert velük izgalmas az élet. A tisztességes, normális srácok arra jók, hogy kihasználják őket, meg átkúrják az agyukat. Mert velük unalmas az élet. Ezt egy csaj ismerősom magyarázta el. 3 évig szenvedett egy elviselhetetlen palival.
-
Csoffadalom
tag
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, megpróbálok mindenkiére válaszolni.
potyautas: Csak 15 évesek, 18 alatt nem mehetnek be a dohányboltba.
Fr0z3n: Pontosan, igazad van! De hát más világ van, próbáld meg. Még te leszel a szemét, meg a maradi.
Lauda: Ez is felvetődött, de a saját család tagját ritkán gyanúsítja meg az ember. Előbb veszi elő a idegent. És amúgy is csak ő maradt egyedül percekig.
pulyka jocó: Távirati stílusban: Alkoholista volt. Nem dolgozott, egész nap a kocsmában volt, ha nem engem vert morze szerűen akkor a nővéremet, vagy anyámat. Nagyon sok pénzt elvert a piára és állandóan fenyegetett minket, hogy álmunkban agyon ver minket egyesével a kalapáccsal. Kb. ennyi. Majd egyszer lesz egy írás róla is.
Hieronymus: Igen ezt kéne, de mivel soha az életben nem jönnek ide többet, így nehéz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest