- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Csoffadalom #39 üzenetére
Itt az ideje, hogy megszólaljak.
Amondó lennék, hogy a nővérednek a gyermekvédelemhez kéne fordulnia. A kislány ellenőrizhetetlen, tanulmányai elhanyagolása miatt ketté törhet az élete, ráadásul nagyon rossz hatással van rá egy azonos korúbrigantisrác. Ennyi talán elég, hogy kiszakítsák a környezetéből, és valamilyen intézményben találjanak neki helyet. -
potyautas
tag
válasz
Csoffadalom #15 üzenetére
Na éppen ez ami számomra nem normális, hogy 15 évesen a pasija, (aki ugyanannyi.)
-
Huma
addikt
válasz
Csoffadalom #28 üzenetére
"De ha jönnének is, ha van olyan hülye a gyerek, hogy megint lop, akkor megérdemli a verést."
Ez nem arról szól hogy megérdemli vagy sem. Hanem hogy te mit tehetsz meg és mit nem. Ha megvered akkor abból neked jóval komolyabb bajod származhat mint neki. Egész egyszerűen nem éri meg.Ha valaha újra eljönnek akkor vesd be a csalit és a rejtett kamerát.
"Az unokahúgom meg csak szimplán hülye."
Mint a nők igen nagy hányada. Sajnos.A nők nagyon rég bebizonyították már, hogy nem értenek a párválasztáshoz. (Meg sok mindenhez sem, de most nem ez a téma)
Volt olyan ismerősöm aki segghülye volt és minden nőt semmibe vett, megcsalt. Ott használta ki őket ahol tudta. Egész egyszerűen nem vette őket emberszámba. Mégis úgy tapadtak rá hogy alig bírta levakarni őket.Pedig még különösebben jóképűnek sem volt mondható. Annyi hogy magas volt, erős testalkatú, flegma, bunkó és arányos arcvonásokkal bírt. Tehát genetikailag jó választásnak tűnt a női nem számára.
Hogy én mennyit cikiztem. Egyszer már lelkizni is kezdett hogy hagyjam már abba mert nem tudja hogy komolyan gondolom e vagy sem és rosszul esik neki.
Hozzáteszem bőven megérdemelte azt amit kapott tőlem. -
Huma
addikt
válasz
Csoffadalom #23 üzenetére
"Mindig a tróger szarháziak a nyerők, mert velük izgalmas az élet. A tisztességes, normális srácok arra jók, hogy kihasználják őket, meg átkúrják az agyukat. Mert velük unalmas az élet."
Alátámasztom. Ez tényleg elég gyakori jelenség. A nők a rossz fiúkkal szeretnek henteregni és bulizni, de legtöbbször a jófiúkhoz mennek feleségül. Akiket aztán megcsalnak a rosszfiúkkal.Ez is, mint sok minden az evolúcióra, genetikára vezethető vissza. A rossz fiúk közt elég magas az alfa hímek aránya. És a nők az alfákra buknak. Persze mivel már nem vagyunk állatok és tudunk gondolkodni, tudják, hogy normális életük csak normális férfi mellett lehet.
No persze a rossz fiúk igen gyakran csak tettetik hogy alfák. De ez általában csak éles helyzetben derül ki. Pl amikor egy pofontól sírva fakadnak.
Én úgy vagyok vele, hogy az a nő megérdemli a sorsát aki végül egy agresszív barom mellett köt ki. Ő választotta, viselje is el.
Az íráshoz pedig:
Ebből nem jöhetsz ki jól mivel nem tudod bizonyítani az igazad. Persze szinte biztos az történt amit írtál, de bizonyítás nélkül semmire sem mész. Lehet csak a fiú, de lehet hogy a lány is benne volt. Vagy legalábbis tud a dologról. Azt ilyen pofozkodós tanácsokat meg engedd el a füled mellett mert hülyeség. Csak még többet rontanál a helyzeten vele. Arról nem is beszélve hogy törvénybeütköző amivel megütheted a bokádat.A legjobb megoldás a kihelyezett csali és a rejtett kamera lenne. Aztán szembesíteni vele a fiatalokat. Esetleg befenyíteni a srácot, hogy feljelented lopásért.
-
halkow
őstag
válasz
Csoffadalom #23 üzenetére
jó tudni ,olvastam a korábbi cikkeidet hát nagyokat néztem a "4 hetes " cikken
megdöbbentő volt olvasni hogy léteznek ilyenek -
válasz
Csoffadalom #15 üzenetére
Hat hat, sokszor a csaladtag a legnagyob hunyo, pont mert el tud bujni amoge, amit irsz. Meg az ember fel is tole, hogy kiderul, tenyleg a csaladban van a gond. Itt most nem celozgatok, altalanossagban irtam. Ezt most buktad, konkret bizonyitek nelkul szerintem ne feszegesd tovabb a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Call of Duty: Black Ops 7
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest