- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakagaijin
tag
válasz
bakagaijin #18 üzenetére
Ránézésre mintha ez lett volna:
http://techcrunch.com/2010/03/02/music-planet-ball-shaped-water-proof-mp3-player-for-your-bath-tub/
Tavaly október-novemberben láttam... De ez mégsem lehetett, mert ez japán belpiacos cucc és nem Japánban láttam
. De a forma, az fm+mp3 és ez a nagyon műanyag look and feel az ugyanaz. Lehet, hogy valamelyik kínai gyártó lenyomott egy pár sorozatot, azt terítette, majd gyorsan ki is vonták a piacról? Még a használtpiacon sem jön fel semmi találat. Weird...
Update: Hahh, megtalältam:
http://images.clasohlson.com/medias/sys_master/9191958708254.pdf -
bakagaijin
tag
Láttam boltban ilyen lebegő lasztit, ami rádió és valamiféle SD-kártyás lejátszó. Nem is volt elszállt az ára, úgy 20-30eur, review-kban azt írták róla hogy hangban nem az igazi, mono is, node vízben ez kit érdekel
.
Próbáltam rákeresni, de abban a boltban ahol láttam már nincs a kínálatban. De kutakodok még egy kicsit, hátha ráakadok.
-
XuChi
addikt
Nem nagyon látom értelmét ennek a "cukiság"-nak
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
oraihunter #14 üzenetére
Valószínűleg azt akartam írni hogy fél órát bír ki 1m mélyen víz alatt beázás nélkül, aztán elvittek az ufók és ez lett belőle. -
Lolka Bolka
aktív tag
Én megint azt hiányolom, hogy lehetne egy olyan kép, hogy mondjuk kézben van, ahol lehetne látni, anélkül hogy googliznék, mekkora is a kütyű.
-
hemaka
nagyúr
Ha olyan fosul szól, mint az elődje, akkor csak design elemként ér valamit, esetleg ajtótámaszként...
-
-
viharkabat
aktív tag
Ilyeneket osztogatott régen Egri János
-
halkow
őstag
víz alatt milyen jó lehet
-
vittorio7
őstag
Jól néz ki. És a színek is rendben vannak.
-
Tetszetős darab ,fehérben nagyon tetszik.
-
gebro
aktív tag
Pofás darab.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha be lehet dobni a medencébe és lebeg is, akkor nem is olyan húzós az ára.
-
InterFox
senior tag
Cuki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest