- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoZa™
senior tag
a progi szerint itt 400 körüli az "alap" órajel, de ha papíron többet tud akkor gondolom feljebb megy, bár ötletem sincs mikor
(elvileg egyszerre fut minden)
Én ehhez nem értek, csak kiolvastam a progiból.
Nem tudom mikor mennyit használnak a gépek, és mi az ami nagyon megterhelő neki. -
ZoZa™
senior tag
Az iPhone-nál jelenleg nincsen gyorsabb mobiltelefon szerü izé. PDA-ból 5-6 tipust próbáltam, egyiket sem tovább 5 percnél, ott nem tudok nyilatkozni. De Telefonnak nevezett dologban mindenképpen az iPhone-t találtam a leggyorsabbnak. Nekem nagyon fontos, hogy ne fél napig olvasson egy számot a memóriából, mint anno az SE nagy walkmanje tette.
Ez itt tény, erről nem kell vitázni. HA gondolod bemész a Media-ba és végignyomogatsz mindent. Ha mosolyogsz, a vitrinből is kivesznek mindent amit kérsz
Ha PDA-kkal vetjük össze, ami valljuk be legalább annyira jogos mint telefonnal összevetni (mivel az iPhone egy összvér, mindkettőből egy kis darab) ott már nagyobb lehet a szórás, mivel a 624-en ketyegő PDA-k nagy Rommal még a Windows lassító próbálkozásai ellenére is gyorsak lehetnek. Részemről a stabilitásban már nem hiszek (és most ne gyertek azzal a nyomorékkal aki akksit cserélt az iPhoneban a parkettára kijelzővel lefelé téve és aztán nem tért magához a gép a videó végéig)
Azt az apróságot ne felejtsük el, hogy az iPhone valóban képes 600Mhz felett ketyegni, de használat közben általában 400-430Mhz között dolgozik. Ez egy rátelepített programmal leolvasott érték. Én nagyon meglepődtem.
-
ZoZa™
senior tag
ez oltári
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest