- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Szten Márs #51 üzenetére
Lehet, hogy túlbonyolítottátok a dolgot. De szívesen beszélgetnék én is hasonló témáról szakértőkkel. Vagy legalább az ő vitájukat hallgatnám meg
Tehát ha 100%-ig biztos akarsz lenni az eredményben, akkor ismerni kell minden jövendőbeli tényezőt is, ami majd hat az illető személyiségére. Nyilván ezek nem ismertek, így csak találgatni lehet. Felületesen.
Szóval, vagy megvizsgálok valamit 100%-os részletességgel, és akkor tudok pontos infot mondani, vagy csak felületesen vizsgálom, és nem jelentek ki semmit tényszerűen, hanem inkább valószínűségeket adok meg. Illetve adnék. Feltételes módban.
Szerintem 15 évesen a pubertás "kezdetén" egy gyereknek nem a sztárság lenne a dolga.
Én ennyi idősen focizni jártam a haverokkal, meg gépezni (na mondjuk az se a legjobb).
Nem a legjobb a stressz, a kötelességeket / felelősséget és a pénzt ilyen fiatalon kezdi megtapasztalni az ember.
Jó hatása akkor lehet, ha az illető képes felismerni és kihasználni a lehetőségeket, nem pedig úgymond elszáll magától. De persze ehhez is kell már egyfajta személyiség. -
válasz
Szten Márs #51 üzenetére
Volt szerencsém 2 magyar "sztárt" személyesen ismerni mielőtt "híresek lettek".
Nálam kettőből kettő. Nem mondom, hogy mindenkinél így van, de én ennyiből már levonom az "általában" következtetést.
(pedig a kettőből az egyik ilyen "1 számos sztár" volt pár éve) -
válasz
Szten Márs #39 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy általában igen gyorsan el is torzul a személyiségük a felkapott sztároknak.
(#47) Mr.Csizmás: Lol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest