- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
unicross
csendes tag
Kedves Mindenki!
Igérgették hogy Márciusban megújul az oldal fizetős lesz, értékelés rendszer stb... Ezzel mi van, mert már Április közepe van de az oldal a régi (nem mintha nagyon várnám a fizetős rendszert, csak hátha tud valaki valami)
Köszönöm -
Szerintem nem.
Ha itt eladok napi 3 hajvasalóalátétet amin keresek 500Ft-ot/db és ez nekem napi 200Ft-ért.
Ha az expressen eladok 1-et 1 hét alatt "ingyen" akkor nem is drága.Arról nem beszélve, hogy ha tényleg lesz hitelesítési rendszer és a csalók elkezdik kerülni az oldalt, sokkal könnyebb lesz.
Az unatkozó nagypofájú dedósokról nem is beszélve.
-
proci985
MODERÁTOR
másképp:
évi x cuccot lehet majd ingyenesen hirdetni. minél nagyobb rangú a tag, annál többet (még nem tudni, hogy ez mennyi lesz). nem lesz automata upper meg automatikus listában előrerakás (mint fizeztősöknél), de ez talán nem gáz. lesz lejárati idő, viszont ugye utánna megint fel lehet rakni.
tehát alapvetően azoknak, akik az aprót néha használják, egyébként viszont aktívak a fórumon (mint ez a Te esetedben is áll), ez nem lesz túlzott változás. legalábbis én így értettem a dolgokat.
-
A "hobbi rész" marad ingyenes , a "seftelés" lesz fizetős.
Úgy sacc/kb. -
Mindenhol marad az 1024-es szélesség, ha erre gondolsz; sajnos még mindig ez a legelterjedtebb felbontás.
A logout egyelőre sejtelmem sincs, hogy mikor fog megújulni, nincs rajta akkora prioritás, mint a PH-n és az MA-n (illetve még az IT cafén). Ez utóbbiakat nagyon sokan látogatják - a hardverapróról nem is beszélve -. így elsősorban ezekbe kell időt, energiát és pénzt befektetni, a lapcsalád többi tagja gyakorlatilag belőlük él.
-
KennyONE
aktív tag
Én úgy hallottam,hogy amikor fizetős lesz akkor is lehet majd egy megadott mennyiségű holmit ingyen lehet majd hirdetni.
Szóval szerintem most hirdesd meg a gépedet.
-
gamek!ller
őstag
Akkor holnapután?
-
Nem holnap. Inkább valamikor márciusban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Íme az új Android Auto!
- Hardcore café
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged