- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
Én már jópár éve tanulom az angolt, a neten is nagy segítség, és ahány országban eddig jártam, mindenhol elboldogultam vele.
mod.: második nyelvet sajnos nem tanulok mert a középsuliban azt mondták nem lehet, nincs rá pénz... -
baluka26
veterán
Én a Star Wars: Knights of the Old Republic-nak köszönhetem az angol tudásom alapját. Köszi KotOR
-
feka007
veterán
Én tervezek felsőfokút angolból idén, így elkezdtem angol regényeket olvasni. Azért még van jópár szó amit nem tudok, így úgy tolom, hogy közben az N85-ön fordítom az ismeretlen szavakat programmal.
Már kb 2 mp alatt megvan egy szó, és egyre kevesebbszer kell kikeresnem.
Teló nélkül biztos nem lenne kedvem olvasni -
Krisinto
őstag
Én mindkettőt tanultam angolt 4 évet kb, de abból 2 évnyi anyag ragadt rám. Németet is 4 évet.
De most komoly dilemmába vagyok, ha meg kell szólalnom angolul vagy németül, mert keverem a szezont a fazonnal. -
A netnek nagyon sok mindent köszönhetünk, a jelenlegi szakmai tudásom 95%-a netről származik - angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest