- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Magisk
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
Én már jópár éve tanulom az angolt, a neten is nagy segítség, és ahány országban eddig jártam, mindenhol elboldogultam vele.
mod.: második nyelvet sajnos nem tanulok mert a középsuliban azt mondták nem lehet, nincs rá pénz... -
baluka26
veterán
Én a Star Wars: Knights of the Old Republic-nak köszönhetem az angol tudásom alapját. Köszi KotOR
-
feka007
veterán
Én tervezek felsőfokút angolból idén, így elkezdtem angol regényeket olvasni. Azért még van jópár szó amit nem tudok, így úgy tolom, hogy közben az N85-ön fordítom az ismeretlen szavakat programmal.
Már kb 2 mp alatt megvan egy szó, és egyre kevesebbszer kell kikeresnem.
Teló nélkül biztos nem lenne kedvem olvasni -
Krisinto
őstag
Én mindkettőt tanultam angolt 4 évet kb, de abból 2 évnyi anyag ragadt rám. Németet is 4 évet.
De most komoly dilemmába vagyok, ha meg kell szólalnom angolul vagy németül, mert keverem a szezont a fazonnal. -
A netnek nagyon sok mindent köszönhetünk, a jelenlegi szakmai tudásom 95%-a netről származik - angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Önerő nélkül is. Részletfizetés .Bankmentes. Lenovo Legion 5 Gamer Laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest