- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
Én már jópár éve tanulom az angolt, a neten is nagy segítség, és ahány országban eddig jártam, mindenhol elboldogultam vele.
mod.: második nyelvet sajnos nem tanulok mert a középsuliban azt mondták nem lehet, nincs rá pénz... -
baluka26
veterán
Én a Star Wars: Knights of the Old Republic-nak köszönhetem az angol tudásom alapját. Köszi KotOR
-
feka007
veterán
Én tervezek felsőfokút angolból idén, így elkezdtem angol regényeket olvasni. Azért még van jópár szó amit nem tudok, így úgy tolom, hogy közben az N85-ön fordítom az ismeretlen szavakat programmal.
Már kb 2 mp alatt megvan egy szó, és egyre kevesebbszer kell kikeresnem.
Teló nélkül biztos nem lenne kedvem olvasni -
Krisinto
őstag
Én mindkettőt tanultam angolt 4 évet kb, de abból 2 évnyi anyag ragadt rám. Németet is 4 évet.
De most komoly dilemmába vagyok, ha meg kell szólalnom angolul vagy németül, mert keverem a szezont a fazonnal. -
A netnek nagyon sok mindent köszönhetünk, a jelenlegi szakmai tudásom 95%-a netről származik - angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest