- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CséZé
őstag
update
-
^Clown
addikt
IMO 1.1A-m szintén ezzel a problémával küzd. Tartalékegér lett belőle
Jelenleg szolgálatban van, de szét kéne már szedni végre...
-
Durván teleküldtem kontakt spray-vel, és hibátlan lett.
-
malwy
senior tag
Ugyanez a hiba, de lekopogom, elmúlt az utóbbi 2 hétben
Van mellette egy másik egerem vészhelyzetre, játékban meg nem zavaró a duplaklikk. -
Drenadar
veterán
Nekem is DA van, ugyanez a hiba, néha dupla kattintást vesz. Idegesítő. De mivel már nem nagyon játszok, így úgyvagyok vele, nem költök erre megint súlyos összegeket.
Én sem látom hogy hol is lehetne szétszedni az egeret.
Viszont szerintem továbbra is egy nagyon jó egér
-
6.5év után nekem sem engedett egy csavar. A teflontalpak alatt van gondolom neked is. Eltörtem! a problémás helyen, oda se neki! Enyém kopott sokat megélt, nem volt baj. ha nem megy akkor passz! Esetleg WD40 h lazítsa kissé, majd újra próbálkozni. Ha nem enged nem tudod kicserélni csak ha eltöröd a műanyagot.
-
Magnum_
nagyúr
eladod hibásan?
csak kérdeztem
-
CséZé
őstag
szerkre: Harmadik lehetőség az egér szétszedése lenne, próbáltam, de egyszerűen nem tudtam kicsavarni a csavarokat. A menetet nem akarom teljesen elrontani.
#4: tudtam h ezt meg fogják kérdezni, de ha eladom, nyilvánvaló, hogy közlöm a vevővel - még a vásárlás előtt - , hogy hibás az egér.
#5: ha eltöröm a műanyagot, akkor kettétörik az egér
-
Mikrokapcsoló! Nekem is kellett cserélni 6.5éve korában az IME 3.0-ban ugyan ezzel a hibával döglődött. Nem egész 1000ft-ból megúsztam. Ma már 7 éves múlt.
Felkutatom a képeket róla mert az image.netbag lehalt....
A régit kiforrasztottam és vettem bele újat. A gyárival megegyező típust nem kaptam csak hozzá hasonló puhaságút. lomex.hu-ha pesti vagy.
A régi a helyén az új mellette
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest