Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Everman

addikt

válasz Bluegene #220 üzenetére

"valóban sávosodik, de ez minimális"

Ez csak 1 példa, vannak súlyosabbak is, volt olyan naplementés képem, amire nem ismertem rá az SGS kijelzőjén.

"de ha a menürendszerre gondolsz ez sem igaz miért már a régi LCD-s samsungokon is volt vmi BlackUI nevü menürendszer és akkor még az ajtón se kopogtatott a samoled"

Aminek volt olyan témája is ahol normálisan világos alapon volt a kiírás. Ez csak egy béna téma volt ami már akkor is hülyeségnek számított. Szerintem nem a rossz példákat kéne követni.
    Az igazi ok csupán annyi, hogy világos háttérnél a SAMOLED kijelző majd 3x annyit fogyaszt, mint egy S-IPS.

"ez nem ilyen egyszerű, amit meg tud jeleníteni az is bőven sok, másrészt előnye hogy nincs háttérvilágítás, tehát nem kell a pixelnek eltakarnia a háttérvilágítást mint a szifonnál, ergo sokkal jobb sötét-sötét szürkét is tud sztem"

Nincs olyan, hogy sötétebb, vagy világosabb szürke, annak van egy pontos értéke, vagy tudja, vagy nem. Mindkét kijelzőnek képesnek kellene lenni a teljes (vagy legalábbis 90% felett) RGB színtér megjelenítésre, ezt a SAMOLED panel nem tudja és ezzel színek milliói esnek ki.

"miért? tán nem elég fényes? megint kijelentesz valamit de nincs alapja, csak a levegőbe beszélsz (ismét)"

Ehhez nem kell túl sokat utánaolvasnod, hogy megtudd, hogy fényerőben jóval gyengébben teljesít a SAMOLED. A Galaxy S konkrétan 305 cd/m2-t tud, az iPhone 4 meg 541 cd/m2-t.

Új hozzászólás Aktív témák