Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
Bluegene
üzenetére
"valóban sávosodik, de ez minimális"
Ez csak 1 példa, vannak súlyosabbak is, volt olyan naplementés képem, amire nem ismertem rá az SGS kijelzőjén.
"de ha a menürendszerre gondolsz ez sem igaz miért már a régi LCD-s samsungokon is volt vmi BlackUI nevü menürendszer és akkor még az ajtón se kopogtatott a samoled"
Aminek volt olyan témája is ahol normálisan világos alapon volt a kiírás. Ez csak egy béna téma volt ami már akkor is hülyeségnek számított. Szerintem nem a rossz példákat kéne követni.
Az igazi ok csupán annyi, hogy világos háttérnél a SAMOLED kijelző majd 3x annyit fogyaszt, mint egy S-IPS."ez nem ilyen egyszerű, amit meg tud jeleníteni az is bőven sok, másrészt előnye hogy nincs háttérvilágítás, tehát nem kell a pixelnek eltakarnia a háttérvilágítást mint a szifonnál, ergo sokkal jobb sötét-sötét szürkét is tud sztem"
Nincs olyan, hogy sötétebb, vagy világosabb szürke, annak van egy pontos értéke, vagy tudja, vagy nem. Mindkét kijelzőnek képesnek kellene lenni a teljes (vagy legalábbis 90% felett) RGB színtér megjelenítésre, ezt a SAMOLED panel nem tudja és ezzel színek milliói esnek ki.
"miért? tán nem elég fényes? megint kijelentesz valamit de nincs alapja, csak a levegőbe beszélsz (ismét)"
Ehhez nem kell túl sokat utánaolvasnod, hogy megtudd, hogy fényerőben jóval gyengébben teljesít a SAMOLED. A Galaxy S konkrétan 305 cd/m2-t tud, az iPhone 4 meg 541 cd/m2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest