Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bluegene #197 üzenetére
1) A Fujifilm S2100HD nem tud se öt, se tíz centiről képet készíteni. Ez olyan 15 lehetett.
2) Azért nem csináltam sötét képet, mert bár nagyon jó a fekete, nem tudtam megörökíteni az előbb említett géppel és a remegő kezemmel. Próbálkoztam hússzor, nem jött össze, ennyi, majd valaki csinál, ha akar.
3) iPhone 4-em van.Szerk.: Visszanézve az egyik egész jól sikerült, még ha szellemképes is. [link] A szellemképpel a kék kontúrra gondolok, ami a kép bal és jobb szélénél jellemzi a betűket, de nem tudom mi a szakszerű megnevezése.
-
Everman
addikt
válasz
Bluegene #197 üzenetére
"Nyilvan az 5 cmrol lottnel. Onnan meg ahires repina displej is gagyi tudom mert kozelrol is megneztem."
Ilyen közelről is?
" Azert mert annyira gagyi a feketeje vagy mert nappal van es nincs reluxad?"
A Galaxy S esetén én annyira nem emlegetném a fekete megjelenítést, mert sajna az csak a menük esetén jelent bármit is (bár ott is katasztrófa, ha az ergonómiára gondolunk).
A képek, filmek esetén meg igen kevés helyzet van, mikor valóban 100% feketére van szükség, amikor meg nem, ami gyakrabban fordul elő, akkor a szűk RGB színtér miatt a SAMOLED kijelző nincs éppen a helyzet magaslatán. Nézz meg egy fehérből 100% feketébe átfutó színátmenetet, elég rondán sávos lesz, mert nem tudja megjeleníteni az összes árnyalatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest