- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Nem merek magyar kiosztású billzetet ajánlani, mert a világítós magyar kupakok gyártástechológiájába van kódolva az, hogy 1-2 év után kopni fog a festett felületük, függetlenül attól, hogy 20k-s Redragonról, vagy 80k-s Asus ROG akármiről van szó.
Magyar CM, Ducky sem kivétel!Ami meg nem fog kopni, az meg 60-70k körül mozog, de szerencsére az éppen kapható kínálat nekem nem tetszik, így nem kell azon őrlődnöm, hogy ajánljam-e a velem nagyon nem kompatibilis kínai márkát.
Név, típus priviben sincs! -
NightGT
senior tag
CK550-el jobban jársz. Ismert és kedvelt switch, ránézésre másfél kategóriával magasabb minőségérzet, és a cikkben szereplő termék árával megegyező összegért látom (brown switch, tökéletes)
Esetleg tetszőleges németet is rendelhetsz amazon.de-ről, és magyarra állítod windózban. De ahhoz vagy magyar keycap szett kell, vagy megtanulni vakon az ékezetes gombokat
-
Joshi
titán
Nekem egy Urage Exodus 900 billem van, anno fontos volt a magyar kiosztás illetve hogy ne legyen horror ára. Nagyjából ezek megvalósultak, de maga a bill egy ratyi foshalom.
Ha ez a CM bill se ajánlott, akkor mégis melyik? Most már úgy vagyok vele, hogy az ár már másodlagos. A magyar kiosztás viszont még fontos lenne.
-
-
nyunyu
félisten
Nem biztos, hogy én vagyok a megfelelő ember a hogyan ússzuk meg ócón a billzetet kérdésre.
Pedig elég keményen próbálkoztam.
Végeredmény az lett, hogy a VGAm árának a tízszeresét költöttem billzetre az elmúlt 4-5 évben.
Mostani alaplap+proci+ram+ssd+ház+táp árával összemérhető az összeg. -
Sehogy, inkább költök picivel többet, hogy személyre tudjam szabni az egészet.
Vagy veszek egy jobb féle switch-el rendelkező klaviatúrát, neadjisten hot swap-os lappal.De most felkeltetted az érdeklődésem, vajon 60%-os billentyűzetet lehet építeni 30-ból? (a 100 és 80 szerintem kilőve)
-
Az a felirat nélküli Cooler Master logó igencsak triggereli az OCD-met.
Inkább építek sajátot ennyiért. -
gondoni
csendes tag
Gondolom a nagytesó CK552 is előbb-utóbb ideér...
-
nyunyu
félisten
Ha valakit érdekel ennyire noname kapcsoló van benne.
Amúgy a magyar verzió is ilyen szürke-fekete sakktáblás?
Ha igen, akkor végre valami felüdülés az egyenfekete periféria tengerben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest