- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
OK, tehát akkor a jó barts-ok mennek a 6870-re, a kevésbé jók (12 tömb, a chip egy hetede hibás) megy a 6850-re, ami pedig oda se jó, az ide. Ennyire sz*r lenne a kihozatal? Itt a lapka FELE (!) le van tiltva (legalább a ropikat meghagyták volna valahogy), kivéve a buszt (ha azt is megfelezik, akkor sikerült volna egy jó drága 5770-et összehozni)...
Végülis ha tömegével állnak a 60%-70%-osan sikerült lapkák valahol, akkor megértem hogy el akarják sózni, én csak azt hittem hogy ennyi idő után 40nm-en már elenyésző a selejt aránya (persze lehet hogy tévedek).
-
Peter13
senior tag
Nem értem ezt a terméket. Az Nvidia kihozott egy értelmetlen kártyát, erre most miért kell az Ati-nak egy (egyébként szintén értelmetlen) kártyával válaszolnia? Ha nem teszi akkor összedől a világ? Az eszem megáll...elvileg értelmes, egyetem(ek)et végzett emberek hozzák ezeket a döntéseket, enegem nagyon érdekelene hogy mégis milyen meggondolások alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest