- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
"en abbol a feltetelezesbol indulok ki, hogy mindenki teljes valojaban szeretne elvezni egy filmet"
Ez hamar megdőlt, néhány hozzászólás után.
"a statisztikak azt mutatjak, hogy a magyar lakossag meg a legalapabb szinten sem beszel idegen nyelvet."
Ez sajnos így van, de nem feltétlenül kell ragaszkodni az angol nyelvhez. A némettel is lehet boldogulni.
Illetve magyar felirat nélkül hogyan fognak fejlődni és tanulni az emberek? Csak hallás után, TV-ből nagyon nehéz megtanulni egy idegennyelvet. Nincs visszacsatolás, nem kérdezhetsz vissza stb-stb. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy emellett eleinte élvezhetetlen is. -
Polllen
nagyúr
Abból a hibás feltételezésből indultok ki, hogy mindenki azt szereti, ami ti.
A magyar felirat sok embernek azért kell, mert még egy film/sorozat estén nem tudja követni az eseményeket vagy csak nehezen. És amúgy nincs is szüksége arra, hogy az adott szintet elérje.
Legalább ugyanolyan sommás butaság, mint azt mondani, hogy el kell felejteni a magyar fordítást az irodalomban. Tessék megtanulni a szerző anyanyelvét, amin írta. Az az igazi. Addig meg nem kell fogyasztani az adott művet.
-
Polllen
nagyúr
Sorozatok terén még az HBO Go is jobban áll szerintem. Magyar feliratot amúgy nem is láttam.
Remélem bővülni fog a kínálat. Egyelőre a HD verzióra igénybe vettem a próba hónapot, pár kívánságlistás filmet éppen meg tudok nézni vele.Csapoati
Menet közben lehet előfizut váltani lemondás nélkül, ha jól láttam. Szóval az első hónapra akár az ultra HD-t is betolhatod. A bővülés pedig nagyon kell. Alap sorozatok hiányoznak nekem.
C4mp3r
Bullshit... Kérem kapcsolja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest