- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Dr. Akula #85 üzenetére
Pont ezért húzott el az Android is a WinCE mellett, mert a júzerek megunták a 23. almenükben turkálást valaminek az elintézéséhez,
Ezt azért te se gondolod komolyan
Egyébként mondok egy vicceset, az androidban nincs startmenű, a wince-ben meg van és minden ott van benne ahol a juzer ezer éve megszokta. Most akkor hogy is van ez?
-
cog777
őstag
válasz
Dr. Akula #85 üzenetére
Naivitas azt hinni hogy ergonomiai szempontok miatt terveztek igy. Annak celja volt hogy a 23. almenube betettek. Az atlag nem is tudja megtalalni
(arnyekxxx-nek cimezve inkabb a hsz-t)
Amugy minden nagyobb ceg ezt csinalja.. most akadtam ki a nagy G-re hogy miert nem tudom az ajanlott videokat kikapcsolni youtube-on. Megneztem par horror jatekot ugymint Alien, Isolation, onnantol csak olyanokat ajanl. Kikapcsolni csak akkor tudom ha bejelentkezek! Wow, gyerek meg azt nezi amikor odajon hogy nezzunk meg egy mesefilm elozetest... Nem jelentkezek be hanem valtottam bongeszot, sutit tiltok stb.
-
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Dr. Akula #37 üzenetére
A Win8 is erőszakoskodik online fiókkal, de van kiskapu az offlinera, csak nem reklámozzák.
Mármint az a "nemreklámozott" "kiskapu", hogy telepítéskor az "MS fiók nélkül akarom használni" (vagy valami hasonló, elég régen telepítettem) feliratra kell kattintani, ha meg eleve onlájn lett előtelepítve el kell menni egészen a Gépház -> Ön fiókja menüig és bontani a kapcsolatot egy kattintással?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Léghűtés topik
- Revolut
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Synology NAS
- Autós topik
- Kaposvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest