- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Dr. Akula #85 üzenetére
Pont ezért húzott el az Android is a WinCE mellett, mert a júzerek megunták a 23. almenükben turkálást valaminek az elintézéséhez,
Ezt azért te se gondolod komolyan
Egyébként mondok egy vicceset, az androidban nincs startmenű, a wince-ben meg van és minden ott van benne ahol a juzer ezer éve megszokta. Most akkor hogy is van ez?
-
cog777
őstag
válasz
Dr. Akula #85 üzenetére
Naivitas azt hinni hogy ergonomiai szempontok miatt terveztek igy. Annak celja volt hogy a 23. almenube betettek. Az atlag nem is tudja megtalalni
(arnyekxxx-nek cimezve inkabb a hsz-t)
Amugy minden nagyobb ceg ezt csinalja.. most akadtam ki a nagy G-re hogy miert nem tudom az ajanlott videokat kikapcsolni youtube-on. Megneztem par horror jatekot ugymint Alien, Isolation, onnantol csak olyanokat ajanl. Kikapcsolni csak akkor tudom ha bejelentkezek! Wow, gyerek meg azt nezi amikor odajon hogy nezzunk meg egy mesefilm elozetest... Nem jelentkezek be hanem valtottam bongeszot, sutit tiltok stb.
-
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Dr. Akula #37 üzenetére
A Win8 is erőszakoskodik online fiókkal, de van kiskapu az offlinera, csak nem reklámozzák.
Mármint az a "nemreklámozott" "kiskapu", hogy telepítéskor az "MS fiók nélkül akarom használni" (vagy valami hasonló, elég régen telepítettem) feliratra kell kattintani, ha meg eleve onlájn lett előtelepítve el kell menni egészen a Gépház -> Ön fiókja menüig és bontani a kapcsolatot egy kattintással?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest