- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Dr. Akula #85 üzenetére
Pont ezért húzott el az Android is a WinCE mellett, mert a júzerek megunták a 23. almenükben turkálást valaminek az elintézéséhez,
Ezt azért te se gondolod komolyan
Egyébként mondok egy vicceset, az androidban nincs startmenű, a wince-ben meg van és minden ott van benne ahol a juzer ezer éve megszokta. Most akkor hogy is van ez?
-
cog777
őstag
válasz
Dr. Akula #85 üzenetére
Naivitas azt hinni hogy ergonomiai szempontok miatt terveztek igy. Annak celja volt hogy a 23. almenube betettek. Az atlag nem is tudja megtalalni
(arnyekxxx-nek cimezve inkabb a hsz-t)
Amugy minden nagyobb ceg ezt csinalja.. most akadtam ki a nagy G-re hogy miert nem tudom az ajanlott videokat kikapcsolni youtube-on. Megneztem par horror jatekot ugymint Alien, Isolation, onnantol csak olyanokat ajanl. Kikapcsolni csak akkor tudom ha bejelentkezek! Wow, gyerek meg azt nezi amikor odajon hogy nezzunk meg egy mesefilm elozetest... Nem jelentkezek be hanem valtottam bongeszot, sutit tiltok stb.
-
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Dr. Akula #37 üzenetére
A Win8 is erőszakoskodik online fiókkal, de van kiskapu az offlinera, csak nem reklámozzák.
Mármint az a "nemreklámozott" "kiskapu", hogy telepítéskor az "MS fiók nélkül akarom használni" (vagy valami hasonló, elég régen telepítettem) feliratra kell kattintani, ha meg eleve onlájn lett előtelepítve el kell menni egészen a Gépház -> Ön fiókja menüig és bontani a kapcsolatot egy kattintással?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest