- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
arnyekxxx #105 üzenetére
"Egyébként komolyan nem értem, hogy a linuxmessiásokat miért érdekli ennyire a win."
Ezt én se, biztos gyorsan felpakolja egy tesztre, hogy ha fikázni kell, akkor legyen róla némi tapasztalata. Csak akkor legalább alaposabban is megnézegethetné, hogy ne legyenek malőrök.
-
cog777
őstag
válasz
arnyekxxx #105 üzenetére
(Arnyekxxx: bocs, nem neked akartam valaszolni)
Szerintem az irany jo amit az MS kijelolt, csak elsore nem lett tokeletesEl kezdtem gondolkodni hogy egy Surface Pro 3 tablet egesz jol megvalositja a hurcolasos tabletes megoldast amit hazaerve becsatlakozok a dokkoloba es a nagy monitorral tovabb tudom hasznalni mint teljes szamitogep.
-
King Unique
titán
válasz
arnyekxxx #88 üzenetére
Hagyjad, mit vársz, amikor már megláttam a topikban, tudtam, hogy ismét indul a "régi nóta"...
? Win8.x után, már a Win10-et is lehet fikázni, mert abban is van modern felület + lehet villogni, hogy bezzeg mobil fronton az Android. De egyébként mért ne lenne, maradna minden egy 6 éves OS, szimpla, sivár desktop szintjén? Hát az se lenne jó, én már kicsit unom.
"mert azt olvasták az ilyen okosoktól akik nagy része szintén csak a korábbi okosokat szajkózza tapasztalat nélkül, (azt nem nevezem tapasztalatnak, hogy felteszi, tényleg nem találja a startmenüt, és törli lefele) hogy a w8szarfujjnincsstartmenüvilágvégemileszmost meg minenmásodikvindózajó mindenelsöszarfoshulladék"
+1: pontosan erről van szó
Átlaguserek nem (csak) az első benyomás, hanem a híresztelések alapján ítélnek. De mivel, most a Win10 nagyon be van reklámozva, nagyon istenítve és ajnározva van, nem hiszem, hogy bukás lesz. Már az is elég, hogy újra van benne Start menü, amit a 8,x-ben magától senki nem tudott telepíteni, ha éppen szüksége volt rá. Mert azt hallották, hogy nincs és nem is lehet. Na, kb. ilyen hatása van a híreszteléseknek... -
törölt tag
válasz
arnyekxxx #88 üzenetére
„Most akkor hogy is van ez?”
Úgy, hogy ezek szerint közel négy éve nem fogtad fel, hogy akinek a metro-val baja van, annak csak és kizárólag az asztali gépekre, notebook-okra telepítésével van baja. Mobilkütyün nincs. És pont ezért (is) bukott az iOS-hez és az Androidhoz képest a WinCE, mert ez az őskövület még a tapis eszközökön is a start menüvel nyomul. Pedig oda meg abszolút nem kellene. -
törölt tag
válasz
arnyekxxx #71 üzenetére
Látom, te sem érted. Az átlagjúzerek tömegei első élmény alapján ítélnek. Az első élmény meg az, hogy a metrón az alaptelepített böngésző (meg más program) erősen korlátozott tudású. Ráadásul eléggé nevetséges módon belekeverték az „erőforrás kímélést”, aminek az is lett következménye, hogy egy böngészőben indított youtube-os zene elhallgatott, ha másik metros vagy esetleg desktop cuccot indítottál.
Érted az összefüggést? Sok százmillió r=1 júzer első tapasztalata>népszerűtlenség. Senkit nem érdekel ilyen viszonylatban, hogy te vagy más r != 1 júzer milyen faszán kerülte ki ezeket a kreténségeket, vagy az MS mit módosított utólag. -
Kékes525
félisten
válasz
arnyekxxx #73 üzenetére
Azt akarod bemesélni, hogy gyakorlatilag semmi lényegi változás nincs a használatában az átlag felhasználó szempontjából? Röhej. Sőt, több mint röhej. Akkor vajon miért nem terjedt el? Összeesküdtek a Microsoft ellen? Vagy miért? Miért szedetik le a gépekkel vásárolt Windows 8-8.1-et a felhasználók gépeikről és cseréltetik ki Windows 7-re?
Mert ugye ez történik, nem nehéz kitalálni, csak az elterjedési számaikat kell összehasonlítani. -
cog777
őstag
válasz
arnyekxxx #49 üzenetére
Az ergonomia egy kulon tudomany. Ha valaki bevezet egy uj kezelofeluletet, azt ovatosan kell talalni a vasarloknak, kulonben lehet hogy nem-mel szavaznak a penztarcajukkal. A PC-t nem geek-eknek csinaljak hanem az atlag embereknek is akik NEM akarnak oncelu valtoztatasok miatt uj feluletet tanulni. 2 evente. Csak mert a trend valtozik.
Nem kellene ujbol elohozni mert 1000-szer volt mar a vita
- csak annyit hogy evekig voltam felnottkepzesben es van tapasztalatom.
(Amugy nekem a 8.1-el nincs problemam a 8.0-val ellentetben.)
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #49 üzenetére
Igen, általánosságban írtam. És igen, van konzervativizmus.
A metróval az a baj, hogy legkevésbé technikai újításnak látszott, a hw-es oldal szinte teljesen hiányzott. Csak le voltak maradva a mobilfronton, így ezt az eszközt gondolták megfelelőnek annak felhozatalára. Nem jött be.
A magyar digitális elmaradást nem a "konzervativizmus" miatt van. -
Dr. Akula
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest