- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Az egyetemen az új gépeket már mindenki Windows 8, 8.1-el kapta, kapja azonban szinte mindenki lecseréltette Windows 7-re. Elsősorban nem azért mert rossz lett volna, el se jutottak addig, hogy ezt esetleg érzékeljék, egyszerűen nem voltak hajlandók megtanulni a sok változást. Az emberek többsége a technikához konzervatív. Ezt felejtette el a Microsoft a Windows 8 fejlesztésekkor. Kérdés, hogy a Windows 10 mekkora változás lesz használat tekintetében a 7-eshez képest. Ha sok, akkor egy darabig marad a Windows 7 és nem lesz sikeres a Windows 10. Idővel persze változni fog a helyzet, amikor már az újabb hardver szoftverkörnyezetet nem fogja a 7-es támogatni.
-
harusakura1
tag
Ez lehet egy indok, de ha google első találatát nem találja meg, akkor hát na. Tudom milyen az ilyen user.
Pont gyakorlaton vagyok, reggel bementem, leültem a gépem elé, kezdenék bele a kis motyómba, erre szól a csávó a reciről, hogy hát mit csináltunk a levelezéssel??!!! Odamegyek, ki van írva 5-6 mondatban, normálisan megfogalmazva, hogy az office frissít, várjá! Elmondtam neki, hogy várjon és láss csodát, 5perc múlva jó lett... Hmmm mágusok vagyunk >.< -
Dtomka
veterán
Én meghagyom, de 10 ből fele ki sem próbálta mégis szidja....én azokat nem értem. Hogy lehet, valamit szidni ha nem is ismerem, csak arról alkotok véleményt amit kiprobáltam, ismerem, van róla tapasztalatom.
Hazudni meg nem fogok senki kedvéért sem...sőt megtéveszteni sem.Nem a DX12? Majd kiderül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest