Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SRC
tag
válasz
Allihoppa #411 üzenetére
25 éve még volt split screen és egy billentyűt nyomtunk ketten. Akkor még vállal ment a csít
Amikor bejött a lan opció és kimaradt emiatt a menüből a split screen mi már arra is azt mondtuk akkor, hogy az már nem lesz ugyanaz, ha nem jössz át... hol vagyunk már ehhez képest?
...de alapvetően szerintem a mobiltelefon a sátán. Ahogy ülnek egymás mellett a gyerekek a mobiljukat bámulva és egymáshoz sem szólnak... a mai napig nem tudtam megszokni a látványt. Végletesen elcseszett az egész.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Allihoppa #400 üzenetére
játszana az illető a gépen, inkább azt nézi ahogy valaki más játszik.
hát igen számomra érthetetlen felfoghatatlan ez a ZS degenerációjátéknak az volna a lényege hogy te szerezz élményt nem hogy nézzed
még a focinál érthető a tv-n nézem a meccset mert futkározni kellene az megterhelő, de hogy már a kisujjukat se akarják mozgatnimára már ennyire kényelmes lett az ember
-
Dilikutya
félisten
válasz
Allihoppa #400 üzenetére
Magyarban miért fáj community helyett közösséget írni? A PC gaming-re sincs jobb? Te hunglisül is beszélsz?
A LAN party jó dolog, bár kissé macerás. Viszont a dedikált szerver lehetősége jó volt neten játszva is, nem kell a sok ismeretlen gyökérrel összesorsolva bohóckodni.
Viszont a multiplayer az én szememben erre való, haveri bohóckodásra, nem 1000+ órányi ugyanolyan lövöldözésre idegenekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest