- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
válasz
Dilikutya #406 üzenetére
Ilyesmire gondolsz?
Zsozé atya
-
Chaser
legenda
válasz
Dilikutya #242 üzenetére
az egész más téma
Reggie0
erre vonatkozó hivatalos forrás?
kitalálni én is sok mindent kitudok
gammer több van, az tény, csak ők nem akár több tízezer vga-val tolják 7/24-ben
tudtommal gamerek miatt még áramkimaradások sem voltakszerk:
és azt az apróságot sem árt mellétenni, a többség 2060-ig bezárólag vásárol vga-t gamingre, nem csak itthon
szerencsére konzollal egyre többen tolják és pc gamerek száma csökken, most a bányászda miatt még jobban fog ha nem csapnak oda az illetékesek
series s-en soha nem láttam 75w-nál többet, x/ps5 duplája körül eszik load, majd ha lesz megnézem az x-et is -
Chaser
legenda
válasz
Dilikutya #240 üzenetére
bármi megzuhanhat
láttuk milyen szép világválság volt nem is olyan rég
az emberi hülyeség/kapzsiság mindig ott van, erre nincs garancia
ha csak a pénzügyi oldalát nézem simán tolnám a cryptot, azzal nincs gond
magam szerény módján nem szeretek qrva nagyot sem szakítani, de bukni sem, folyamatosan venném ki a zsetont, amit "valós" dolgokba fektetnék -
SRC
tag
válasz
Dilikutya #97 üzenetére
Én azt odáig értem, hogy ha a villanyszámla és a kiszámolt kriptopénz különbözete pozitív, akkor csak idő kérdése, hogy megtérüljön a hardver ára. De miért költi el az árfolyamnyereséget extrém hardverfelárra? Miért adja oda önként a boltosnak, aki semmilyen kockázatot nem vállal?
Én azt nem értem, hogy egyáltalán minek a hardver az egészhez onnan, ha árfolyamnyereség nélkül így is, meg úgy is bukó az egész?
Érted, ha ilyen extrém magas áron vásárolja a hardvert, akkor maga a bánya semmit nem ér, nem kerül el vele kockázatot, semmit nem ad az az egészhez, mert csak akkor lesz nyerőben ha árfolyamnyereség van. Ergo megvehetné egyből a BTC-t és várhatná az emelkedést. Úgy legalább szabadon akkor adhatja el, amikor akarja és nem kell kivárnia, mire kiszámolja a hardver.Szóval ha arra spekulál, hogy a BTC árfolyama emelkedik akkor miért nem rövid úton vásárol BTC-t, hogy a vásárlásával ő maga is emelje a BTC keresletét, azaz emelje az árfolyamát?
Miért vásárol extrém drága, tuti bukó áron hardvert és számol ki vele egy másik valutát, hogy a bányászatával gyengítse a saját eredményét, azaz, hogy egyre drágábban tudja csak megvásárolni a valutát, mert egyre többet kell számoljon, mire kibányássza. Hogy a végén átváltsa BTC-re.Mert hülye. Nekem erre nem jön ki más válasz. Megveszi a közepes VGA-t 300-500 ezerért, elkapkodja, még sorban is áll érte, miközben teljes biztos, de tényleg 100%, hogy veszít az árán, de a BTC-t azt nem veszi meg, mert az kockázatos? ...hát ez hülye és még melózik is vele, nem is keveset, mire megépíti, kiszámolja, váltja, intézi, gariztatja, eladja. Képzeld el. Őrület, hogy mennyi hülye van.
-
demmer123
őstag
-
Reggie0
félisten
válasz
Dilikutya #69 üzenetére
Eddig mindenki azon volt kiakadva, hogy milyen trehanyul programoznak a jatekfejlesztok. Na most vegre lesz gazdasagi hajtoero, mert olcsobb lesz 20 dolcsival tobbet adni a jatekert, hogy megfizessek belole a programozokat, mint megvenni az uj gpu-t egy optimalizalatlan jatek miatt.
#76 -RARA-: Mert a vege ugyis bitcoin lesz, csak atvaltjak. A btc arfolyama huzza a piacot, nem az ethereume.
-
SRC
tag
válasz
Dilikutya #69 üzenetére
Az a gond, hogy csak erre a hírre a 3060Ti ára felment itthon 300-ról 500-ra az Alzaban. Olyan szinten fullba veszik le a hülyéket, hogy akkora az árváltozás mértéke, hogy megüti a másodlagos piacot is.
Már ott tartunk, hogy akkor sem érdemes eladni a hardvert, ha kipukkad az árfolyam.Mert spekulálhatsz arra is, hogy ha megtartod és kivársz az árfolyam visszaerősödésével a régi használt VGA ára is újra kilő.
Már a VGA maga is olyan, mint egy részvény. A levetett bányász RX580-ak 40k-ért mentek itt az aprón. Most mennyi?
Ha a bányászok legközelebb emiatt kivárnak az ad az egésznek egy olyan rugalmatlanságot amitől kész.
Képzeld el, hogy úgy gyártasz VGA-t, hogy éppen nem sláger a bánya, mert alacsony az árfolyam, de fingod sincs mikor öntenek rá milliószám használt VGA-t a gamerekre, mert egyelőre tartják, mert új felfutásra spekulálnak.
Ebben a helyzetben döntsd el mennyit gyártasz az új sorozatból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest