- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
huskydog17
addikt
válasz
GeryFlash #48 üzenetére
Ja neked. Reméltem, hogy nem kell elmagyarázni, hogy ami valakinek jó, azt más nem biztos, hogy érdekel, tudod egyéni ízlés. Amikor azonban valaki általánosít úgy, hogy kizárólag konzolon van minőségi cím, az nem csak, hogy rendkívül ostoba és meggondolatlan kijelentés, de ugyanakkor flame keltő is, továbbá rendkívüli elvakultságra vall, szóval attól, hogy te ezeket szereted, attól még PC-n tonna számra vannak kiváló alkotások, melyek legalább (vagy jobban) szórakoztatóak sokak számára, így érjük mellőzni az értelmetlen általánosításokat.
Én most nem kezdem el sorolni, hogy miket szeretek, mert akkor holnap estig írhatnám a hsz-t.
Én pont úgy vagyok vele PC-n, hogy egyszerűen túl sok jó alkotás van, nagyon sok olyan cím van, melyet k szeretnék próbálni, de nem jutok el odáig, mert nincs ennyi idő a világon, főleg, hogy egy címmel több tíz órát el lehet szórakozni, vagy nagyságrendekkel többet.
Én például szeretem a sétaszimulátor műfajt, nem kevés ilyet toltam végig, de az interaktív film, viszont egyáltalán nem érdekel, másnak viszont ezek jelentik a szórakozást. Kezeljük már helyén a dolgokat és kerüljük az ilyen ostoba flame-keltő megjegyzéseket, a megértést köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Revolut
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest