Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
válasz
#32839680 #61 üzenetére
Én pont a QD játékok kapcsán csábultam el majdnem (és vettem PS3/4-t), de annyira bánt engem, hogy csak célhardver. A PC-t egyszerre használom munkára (SQL, VMware és persze Office), zeneszerzésre, emulációra, játékra. Általában akkor is több dolgot csinálok rajta egyszerre, ha "csak" játszom (megy az alt+tab-ozás ezerrel
), szóval a bill+egér hiányán kívül nagyon zavarna, hogy tkp. csak játékra jó a konzol... Inkább legyen egy többszörösébe kerülő erősebb felső-közép PC, de tudjak rajta sok mindent csinálni a játékon túl is.
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Dilikutya #57 üzenetére
Egyébként bármilyen röhejes, folyamatosság szempontjából, tényleg így van: a fix 30 fps is jobb, mintha 60-ról droppol időközönként, persze csak akkor, ha (úgy, mint nekem) nincs semmilyen Adaptív-Sync-es monitorod (FreeSync, G-Sync), sajnos rohadtul be tud szaggatni, ha 60-ról hirtelen leesik mondjuk 42-re. Ha viszont ilyen monitorod van, akkor sokkal jobb az élmény, mint a fix 30 fps.
-
-
Lord Myn
senior tag
válasz
#32839680 #42 üzenetére
+nobelának is:
Igen, tök igazatok van, ha akció/árkád/racing/szimulátor vagy TPS/FPS-ről lenne szó, de ezek kalandjátékok és abból is inkább az interaktív mozi tipusúak, csak annyi a különbség, hogy filmen rögzített szereplők és helyszínek helyett 3D-s modellek és környezet van, de ugyanúgy vannak DoF/Motion Blur/stb. kamera effektek, mint a valód filmeknél. Szóval ebben a műfajban, elég a 30 fps.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Fujifilm X
- VoLTE/VoWiFi
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest