- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
huskydog17 #52 üzenetére
PC-n a legtöbb játék multiplatform, jóformán csak az indie-k jó része nem. Sétaszimulátor mondjuk pont nem valószínű.
De nagy cím elvétve akad, ami nem jön ki másra. Ez régen is így volt. Már az első Doom és Quake is megjelent Playstation-re, sőt utóbbi Nintendo 64-re is. -
GeryFlash
veterán
válasz
huskydog17 #52 üzenetére
Nem lehetett flame keltő, mivel azzal már elkésett, egy flame keltő kommentre reagáltam. Nyilván provokatív volt, PC és PS játéksoként felidegesít ez a PC-sekre jellemző (abszolút nem az összesre, sőt még azt se állítom hogy a nem csak egy hangos kisebbségől van szó) arcoskodás. A játékok nem az én ízlésemet tükrözi, elmúlt évek GOTY játékai rendre ezek voltak (Detroit kivételével, de azért az is számos elismerésben részesült).
-
GeryFlash
veterán
válasz
huskydog17 #43 üzenetére
Mondom mik voltak az elmúlt 5 év legjobb játékai:
- God of War
- Uncharted 4
- Red Dead Redemption
- Horizon Zero Dawn
- Detroit Become HumanNa és akkor végre a Pc-sek kapnak ebből egyet és jön a műmájerjedés hogy ő nem konzolos paraszt, mert ő 4k ultrán tolja a codot is meg a fornátjátot. Az igényes
(Egyébként semmi bajom a Pc-vel, én is sokat boszakondtam anno ha nem jött vmi konzolról és mai napig őrülök ha vakamit utólag kiadnak, de az utóbbi 5 évben a Pcsek egy csoportja, a masterracenek titulált bohóc egylet nagyon nagy cancer).
Arról nem beszélve hogy a masterrész kolléga 1050Ti-jal tolja, teljesen jogos az arcoskodás, azzal a VGA-val aztán főleg minden jobb grafikán megy mint bármelyik konzolon
-
Carlos Padre
veterán
válasz
huskydog17 #43 üzenetére
Taníts Mester, mi a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest