Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
A hírhez talán még annyit, gyanítom a patch után ez kb annyira lesz DX11-es mint az elődje volt DX10-es..
-
TTomax
félisten
Hát nem tudom te hogy vagy vele,de én akkor sem vagyok hanyatt esve attól,hogy 2év fejlesztése után kaptam egy olyan játékot aminek szebb az első 4évvel ezelőtti része.Mert valljuk meg a Crysis nem csak fps játék hanem egy bámészkodó is..Ahogy te összefoglaltad...
-Szép-e a játék grafikája?
A 4éves elődje szebb volt...-Jól van-e optimalizálva?
Naná hisz gyengébb a grafika,az alapművet ha ide butítom az is így fut...-Jó-e a játékélmény?
Hát ez igen relatív,de az első rész dzsungeles harcait nem hozza,akinek bejön a CoD 8. bőrlehúzása annak ez is be fog...-Túl drága?
Hát azért valljuk meg olcsóbb is lehetne...-Megfelelő-e a terméktámogatás?
Azért az EA-ról sok minden mást is el lehet mondani.Az egész viszolygásnak az az oka,hogy hatalmas hájp ment,DX11-röl,rombolható környezetről stb stb stb.. és hát ebböl nem nagyon lett semmi.Igaza van a "népnek" amikor fanyalog hiszen úgy érzi ismét egy bőrt húztak le valamiröl...
-
TTomax
félisten
Kit érdekel mit kokányolnak megint?DX11-ben kellett volna kiadni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest