- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Na??
-
atidzsiforc
őstag
válasz
callmeakos #51 üzenetére
Ja okes, ezt nem tudtam.
En tisztazatlan korulmenyek miatt vmi 3 evre emlekeztem, csodalkoztam is, hogy mifele csucsszuper novenyvedoszereket hasznaltak, hogy ennyi ido alatt benotte a varost a dzsungel.
-
Gergosz2
veterán
válasz
ricshard444 #76 üzenetére
még nem volt szerencsém a filmhez de majd megnézem.
Persze biztos van különbség, de meglehet szokni mindkettőt.
(#77) Pala
persze van érezhető különbénség .
-
Pala
veterán
Így van, mondjuk a hirtelen fps változás még rosszabb.
"folyamtaosnak látod a 25-t is ha az stabil."
Na ezzel viszont nem értek egyet. Nem látom folyamatosnak, főleg ha én irányítok közben az egérrel, és nem csak egy videót nézek.
Filmeknél viszont nem zavar a dolog. (más kérdés, hogy valószínűleg azért, mert nem nézek filmeket
)
Mindig irigylem azokat, akik beérik 25-30fps-sel: kevesebbet kell hardverre költeniük.
Ezért nem fogok én soha pl. konzolt venni, mert nem ritkán akadnak rajtuk a játékok, és ott aztán semmit se tudsz tenni ellene, upgrade-re nincs lehetőség. (PS3-on a Crysis 2 már szinte égbekiáltó!)
-
-
Gergosz2
veterán
folyamtaosnak látod a 25-t is ha az stabil.
Akor van gáz, vagyis nekem az szokott feltűnni, amikor 60 leugrik 30-ra. Egy pár másodpercig érzed , hogy it valami lassult egy kicsit. Ugyan így visszafele is,persze akkor a gyorsulás lesz feltűnő.
(#74) orichalcos
Szívemből szoltál. -
Pala
veterán
Látom, hogy ott van. Olyan ez, hogy nekem kell a 60 (de legalább az 50) fps a folyamatossághoz, míg valaki teljesen folyamatosnak látja a 30-at, de akár a 25-öt is. Nem vagyunk egyformák. Konkrétan látható, hogy néhány részen belassul a játék, nagyjából 25-30fps-re, ha jól tippelem.
Pl. 1:12-1:15 között, illetve 1:22-nél is. 2:00 után is észlelhető, bár ott nem annyira vészes.
-
Prof01
veterán
Ezt sajnálattal hallom, azért bízom benne, hogy nem rontották el.
Igen, ez az ütősebb része az epilógusnak!
Amint meghallom, feláll a szőr a hátamon (jó értelemben).Sokan fikázták a C2-t, de engem nagyon megfogott a világa. A multi valóban nem volt erőssége, de a single nagyon jól sikerült!
Végigjátszottam az összes CoD részt, azok se rosszak, de ez sokkal egyedibb. Tavaly az FC3 volt a kedvenc FPS, idén remélem a C3 lesz!Egy C2-es YouTube kommentet idéznék, amivel teljesen egyetértek:
"It's actually a very good story. Perhaps too good for the average console gamer who prefers to play games with six friends, eat Doritos and talk about shit at work/school when the game requires a little focus. Then you wonder why you're in the fifth chapter and have no idea what's going on. You can't expect every game to be like CoD mulitplayer. The story was written by an author an ACTUAL, book-writing author. It was always going to be complex in nature. Keep that in mind for Crysis 3, mate."
-
-
Prof01
veterán
"They call me Prophet!"
"You and me, marine, we don't get to die just yet. We have to go back, back where we're needed."
Mekkora befejezése volt a C2-nek! Imádtam! A zene meg alatt, egyszerűen briliáns! Hans Zimmer piszkosul érti a dolgát!
Lehet már tudni, hogy a C3-hoz is ő komponálta-e a zenéket?
-
ledgeri
nagyúr
Beléptem, de még nem találom, pedig úgy emlékszem előre letölthetős volt az alpha!
-
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz
Plazmacucci #29 üzenetére
A C2 még nem a végleges CryEngine 3-mal készült. A véglegesítése jóval a játék után történt meg (trailerekkel is alá tudnám támasztani, csak most nincs kedvem kutatgatni, onnantól lett DX11 only. Ezért is voltak anno a bétában DX11-es állományok, amik nem is működtek. Amit DX11-et kapott a végleges, azt meg az NV-vel kooperálva készítették, tudomásom szerint.
Ez tényleg tiszta DX11 lesz, annak is tervezték emlékeim szerint a CryEngine3-at eredetileg.Más: Jó, hogy még mindig vannak páran, akik párhuzamot vonnak a konzolok grafikus megjelenítése és a DX9 között.
Trailerhez: elég jól néz ki, de lenne némi észrevételem:
1) Mi lett Alcatraz-zel? Prophet szinkronhangját vélem felfedezni a Prophet név alatt.
2) Igen csúnya FPS lagok vannak néhol...nem jó jel egy prezentációs videónál, ahol fene tudja, milyen vasat használtak. -
Chapel
addikt
30 évvel vagyunk a korábbi rész után, mégis még mindig csak mi rohangálunk nanosuitban.
Már az első részben is volt a koreaiaknak, emlékszem jó volt ,mert para egy ugyanilyen ellen harcolni.
Nem, nem kell hogy csak ilyenek legyenek, de azért 1-1 lehetne folyamatosan, nagy filing lenne, hogy találj meg a városi dzsungelben 1 cloack-olt snipertMennek az indulatok, valaki szerint csodálatos a látvány valaki szerint "konzol fos"....nem akarok igazságot tenni, nem tisztem, de hogy ölre mentek egy nyilvánvalóan mainstream játék esetén ...
Én szerettem mindegyik részét, meg is vannak eredetibe (steam akció, én így szeretlek
) és ezt is meglesem, de az eleje óta nekem ez egy dlc szintjén mozog, meg is lepődtem hogy megkapta a 3-as számot.
-
Raysen623
addikt
válasz
Plazmacucci #20 üzenetére
Ne legyél már ennyire naiv! Már a második rész is egy konzolos fos volt grafikailag, ez meg pláne az lesz! Már a videón látszik milyen buta a karakterek arcmimikája! Ennyit tud a trágya konzol és kész! Ezzel is csak azért van bajom mert szarrá fényeznek egy olyan motort amiről egyértelmű hogy csak a jelenlegi konzol hardverre van megírva, de amint átáll PC-re már nincs elegendő fps a moddolt grafika miatt, vagy van de akkor a grafika olyan PC-n is mint konzolon.......így kell elbaszni egy csomó pénzt a semmire, de nembaj mert a konzolosok zsebében lehet kotorászni, ők úgyis megveszik a gagyit is (jelen esetben, mert biztosan vannak kivételek).....legalább a játékélmény ne lenne ennyire árkádos....de még erre is szarnak rá
-
boeing
őstag
Uhhh ez nagyon lecso lesz.
-
xKacsax
aktív tag
A fene essen bele, pont mikor vége a szabimnak kezdődik a béta
Na nem baj majd azért szolidan egy-két órát kap azért.
-
kengyel
nagyúr
Szerencsére már nem sokat kell rá várni
-
dani993
senior tag
Ez a demo arra lesz jó, hogy lássa a paraszt hogy új gépet kell vennie záros határidőn belül
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #51 üzenetére
Igen, volt is róla szó, hogy talán erőszakkal vették el tőle a rucit.
-
-
callmeakos
veterán
válasz
atidzsiforc #50 üzenetére
30 évvel vagyunk azután hogy legutoljára láttuk. Szerinted?
Az meg hogy hová lett a ruhája gondolom meg lesz magyarázva.....
-
atidzsiforc
őstag
Psychonak hova lett a nanoruhaja, meg mikor lett ilyen kalacskepe?
-
Logen88
aktív tag
Jó kis trailer.
Tuti vétel részemről.
-
kpal
nagyúr
Ez fini lesz
-
Mr.White
senior tag
válasz
ricshard444 #45 üzenetére
akkor marad a videó nézés.igazából a multijára leszek kíváncsi, jó lett volna megnézni milyen is a béta.
-
-
Mr.White
senior tag
béta kulcsot igényelni kellett anno, vagy hogy volt?
-
Ez már egész jó kis Trailer,a Beta várós,az Alpha a legszebb PC-s címet elnyerte nálam az tuti. BF3 azután olyan ronda volt mint a COD4 VS BF3 ( kivéve Grand Bazaar map,mert az király )
-
törölt tag
válasz
Hedgehanter #40 üzenetére
Igaz nem nanoruha de van álcázó és idegen, valamint már kb. 25 éves film de szerintem EZ jobb mint amit ebből a Crysis-ból ki lehet hozni
-
WayneGace
őstag
válasz
Hedgehanter #36 üzenetére
Idegenek jönnek, majd jól leverik őket. Micsoda történet. Inkább nézd meg a Támad a Mars című filmet! Az legalább nem veszi magát komolyan.
-
törölt tag
válasz
Hedgehanter #36 üzenetére
Milyen story? Darabolva van az egész story. Tök elegem lett, hogy a játékot nem fejezték be és egy képregényből kell megtudni xy dolgokat. (5 év után még lehet valakinek Spoilerezni?
)
-
Hedgehanter
őstag
Lassan csinalhatnanak egy mozit is belole a story nem rossz...
-
Ryder62
őstag
A legjobb vidi eddig a játékból
-
TaS1kaaa
tag
válasz
Plazmacucci #29 üzenetére
Na ja a press X to dolog nagyon ciki volt anno a sok ígéret után.
Lehet játszható 8800GT-vel, de azért nagyon sok kompromisszumot kell kötni. Nagyon le kell butítani, hogy hozza a 60 közeli FPS számot.
-
-
-
TaS1kaaa
tag
válasz
Így van. Ez nem lehet DX11 only. Nem is menne XBOX360-on hiszen abba eleve csak DX9-es GPU van.
( Bár kétlem, hogy értelmesen menne, olyan kártyán ami még a DX11-es kártyák előtti időkből származik ).
-
KisTopi95
aktív tag
Nagyon üt az biztos, az eddigi részeket is végig játszottam, ezt és végig fogom, még jó hogy addigra meglesz az új konfig
-
válasz
Physicist03 #23 üzenetére
Persze, barmit meg lehet magyarazni
Biztos klassz uzleti okai vannak.
-
törölt tag
válasz
Physicist03 #23 üzenetére
Mintha régen Halo 2-nél is lett volna valami hasonló... pár hétig
Hopp szerk idő. ezt benéztem. -
Physicist03
senior tag
válasz
A Crytek hivatalosan bejelentette, szóval ONLY DX11.
(#22) .tnm: Az ígéretek szerint sandbox lesz
-
válasz
Silentfrog #16 üzenetére
pont ilyesmit akartam én is írni: szemre (emlékeimmel összevetve) semmi különbség a 2-höz képest, gondolom a zárt világ is marad.
lehet megköszönni a konzoloknak (illetve mielőtt flame-nek venné valaki, annak, hogy még mindig a kiöregedett konzolgenerációra kell fejleszteni.)
előnye az, hogy talán nem kell jóval erősebb PC majd hozzá (már ha nem fogja ez is folyamatosan az óceán fenekét számolgatni az épületek belsejében...) -
törölt tag
válasz
Silentfrog #16 üzenetére
Sajnos ez már nagyon sok játéknál így van
-
-
Physicist03
senior tag
válasz
Plazmacucci #14 üzenetére
Pedig nem...
-
Prof01
veterán
válasz
Silentfrog #16 üzenetére
Ezen nem kell meglepődni. A CoD részeknél is kb. az MW1 óta ez megy.
Ha kap egy jó sztorit az egyjátékos mód és a multi is javulni fog a C2-höz képest, akkor nekem már megéri megvenni. -
Mans20
addikt
válasz
[link] e szerint nem.
-
Silentfrog
veterán
Nem olyan mind ha a második rész kiegészítője lenne?
Nekem ha nem mondják,hogy ez eg yúj rész akkor azt mondom,hogy a 2.részhez egy DLC. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tényleg nem támogat más vga-t tudtommal.
-
-
Ilsyde
őstag
Akkor ez inkabb demo, mint beta.
Kar hogy nem ternek vissza az elso resz multijahoz, az utott minden FPSt a Battlefieldig bezarolag -
thomeef
őstag
Hát ez üt! Remélem elfut majd a laposon
-
Gergosz2
veterán
látványos azt kell hogy mondjam.
-
Prof01
veterán
Nagyon ütős trailer! Nálam kötelező vétel lesz, már alig várom!
Crysis 2 is nagy kedvenc volt! 100%-ra kijátszottam. Többször végigvittem Supersoldier szinten is, minden begyűjthető szuvenírt megszerezve. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tankos5672 #1 üzenetére
"Publikussá tették, hogy a Crysis 3 Nyílt bétája mettől meddig lesz elérhető."
-
Tankos5672
tag
Ez remek ! Alig várom ! Az ALPHA-val is játszottam, az sem volt rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest