- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
StarKiller89 #59 üzenetére
Ezt miért nekem irod???
Én pont hogy besoroltam a rossz portok közé mivel az is egy optimalizálatlan vacak./cpu gondja van állitólag de patch nuku/.
Olvassál vissza kicsit.
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
GeryFlash #49 üzenetére
örülj neki! Akkor is optimalizálatlan max beállitást nézve. A 670-em speciel nem elég neki...
Amúgy Yerli az egyik crysis 3 vidinél mondja hogy azért lesz csak dx11 mert igy szeretnék fellenditeni a pc-t kicsit. Szép terv mert tuti beruháznak sokan új hardverekbe a játék miatt. A fanyalgók meg levannak sz*rva.
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
huskydog17 #36 üzenetére
FC3 hol tisztességes pc port??? Kegyetlen gépigényű /persze maxon/ és gamepaddal ezerszer jobb irányitani mint egérrel. Akkora konzolátirat mint az állat! Csak én nem vagyok elfogult egy játék iránt sem.
Ha a Crysis 2 -t szar portnak mondják akkor nekem az FC3 is az... Erről ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged