Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Kipróbáltam. Kevés a procim valószínűleg (és a vga is alacsony). Gpu kihasználtság 75-80 százalékos, a játék kezdésekor kültéren 15fps
beltéren 25. Minden High-ra van állítva, felbontás 1920x1200. De majd megnézem úgy is hogy nem megy mellette töredezettségmentesítés meg 120GB adat másolás 
-
Silenzio
addikt
Igen, tudom, hogy értette a fórumtárs.

Nem egyről beszélünk. Nem adtam definitív megközelítést, mivel nem tudom megmondani, ki kezdte az AAA-zást játékokra alkalmazni. Elmondtam, szerintem honnan jön, és miért jelent meg ebben a témában az internet szakmainak aztán nem nevezhető közegében. És már megbocsáss, de egy kissé talán kreatívabb, hogy elmagyarázom, szerintem hogy működik a jelentés, mint a te folyamatos negligálásod, hogy "az nem úgy van". A filmes analógia, ha nem is helytálló, de az utolsó szóig igaz. Mivel filmesztéta vagyok, legalábbis arról adtak nekem egy szart sem érő papírt, jól ismerem az amerikai terminológiát, meg a skatulyákra törekvő félhülye hangyajellemet (ami természetesen nem te vagy, hanem akik ezeket a fogalmakat legyártják)
Én azt állítom, a fogalmat a játékgyártó cégek erőltetik a netes nemzedékre, és már régen nem arról van szó, honnan ered, meg hogy most épp hol és mire használják. Érted? A hitelminősítők osztályzatait én is ismerem, de egyrészt nincs köze ehhez az iparhoz, másrészt a másik példáddal élve, az amerikai sulikban sem hallottam még AAA-ról. Az én példám is van olyan jó, mint a tiéd.
-
válasz
Silenzio
üzenetére
Van egy zavaros fogalmad mi semmivel nem támasztható alá, csak mondod.
Ellenben létezik osztályozás is pl. iskolában ahol a legmagasabb az A+.
Különböző befektetések osztályozása is betűvel történik(gondolom hallottál arról, hogy "leminősítették az országot") ahol a legmagasabb AAA+.Ha úgy tetszik az AAA azt jelenti, hogy "ötcsillagos" azaz kiváló.
Minőségjelző.BiP pedig a játék címéből csinált viccet mint "AA" azaz Medal of Honor: Allied Assault.
-
Silenzio
addikt
Gazdaságtanból?
Még a Wikipedián is fent van, hogy clarification needed, pedig az aztán jócskán tartalmaz szamárságokat. 
Látom nem sokat fogtál abból, amit elmondtam. Sebaj.
Az információs szupersztrádák bölcsessége mindennél előbbre való, még ha hülyét is csinálnak az emberből. Amúgy a DNF is "AAA" játéknak minősül, ezt próbáltam elmagyarázni a posztomban. Legalábbis az internet nem állítja az ellenkezőjét, sőt a Révay nagylexikon sem. 
(#126) BiP:
Végre valaki érti a csíziót, nem hiába tépem itt a pofámat. 
-
->Raizen<-
veterán
Akkor feltolom maximálisra a nehézséget majd mert normálon az 5 óra...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Silenzio
addikt
válasz
Physicist03
üzenetére
Igazad van, lehet még sokkal rosszabb is lesz a végleges, hiszen íme.
(#114) D1Rect: látom, inkább tartasz a Wikivel, mint velem.
Nem baj. Lehet, hogy így használják, de így a fogalomnak sajnos semmi értelme.Az, hogy a triple A-t belinkelted a google-ből, szerinted mennyire mérvadó? Remélem nem gondolod, hogy már a görögök is így használták.
Ez csak azt bizonyítja, hogy az egész ipar - direkt - rosszul használja. Nem esztétikai kategória, nem lehet minőségjelző sem, mert maga az ipar mondja a maga termékeiről, hogy "magas színvonalú". Mintha én mondanám magamról, hogy király arc vagyok, az öndicséret pedig büdös.Az "A" kategória, ahogy a leggyakrabban hallani, mint olyat, az 1920-as és 30 évek Hollywoodjából ered, mikor double feature-öknek kellett a mozikba csábítaniuk a válságtól legatyásodott közönséget. Egy A és egy B filmet kaptak. Az A volt a main feature, azaz a nagy költségvetésű stúdiófilm, a B pedig a ráadás, általában kisebb stúdiók bérmunkái. Mivel a B filmeket nem csekkolta a szigorú stúdiórendszer, gyakran sokkal jobbak, de legalábbis bátrabbak voltak, mint a rém sematikus A filmek. A játékoknál ugyanez a helyzet, az A kategória a "stúdiójátékok" érája, B viszont nincs, csak az indie-k. Van továbbá jó játék és szar játék. A legtöbb szar játék, ami sajtóvisszhangot kap, az pedig -ezzel a terminológiával élve - A kategóriás. Ez a jelenség tipikus példája annak, mennyi szart lehet lenyomni a fogyasztó torkán, pl. teljesen irracionális, ezért haszontalan (ön)definíciókat, mert egy AAA-nak kikiáltott játékok lettek már óriási bukások, hogy mást ne mondjak, Dragon Age 2, Duke Nukem Forever, vagy a linkemben szereplő gyöngyszem. Szubjektív kategóriákra meg csak annyiban épülhet ipar, amennyire mi, fogyasztók konzumidióták vagyunk. Ezek szerint azok vagyunk. Én azért maradok a filmiparban anno elterjedt címkézés mellett.
-
waithEard
őstag
válasz
Silenzio
üzenetére
Ki kéne bővíteni az áláírásodat, professzor!
Hadd okuljon a fogalomzavarban szenvedő Istenadta Nép!
Az én olvasatomban az AAA kategória egyben minőséget is jelent. Tehát a CM nem tartozik ide, mert a minőségnek nem felel meg.
A definíció lehetne a következő: Nagy kiadó által felkarolt, híres csapat által létrehozott (A),
széleskörű, minőségi hírverést kapott (A) , a szaksajtóban átlagosan legalább 8x% -os értékelést elért alkotás.(A). -
Silenzio
addikt
válasz
waithEard
üzenetére
Mit nevezünk AAA játéknak? Imádom, hogy ez is egy olyan "ipar", ill. az azt övező kultúra, ahol definitíve egy rakás fogalom nincs lefektetve - azaz senki nem tudja, pontosan mit jelent - de használjuk. Ld. aláírásomat. Az AAA kategóriás játék VALÓSZÍNŰLEG - a közmegegyezés szerint legalábbis - mainstream, tehát nagy, híres kiadó által felkarolt, (általában) drága projekt. A Prey, a Vietcong, a Tron 2.0 és a Jericho épp megfelel ezeknek a kívánalmaknak.
Az AAA minősítés nem implikál kritikai vagy anyagi sikert. A fenti kívánalmaknak megfelelő játékok buktak már a kasszánál óriásit, vagy épp a kritika húzta le őket baromira. Ki merné tagadni pl., hogy a Colonial Marines AAA játék? Mégis egy kupac komposzt. A grafika Doom 3 szintű, fizika nincs, a sztori az Alienst majmolja, teljesen képtelen párhuzamokkal és ok-okozatisággal, a belbecs meg épp annyira tartalmas vagy magasztos, mint egy vasárnap délután elköltött langyos lábvíz.
-
Mister_X
nagyúr
-
törölt tag
Grafika vs tartalom, megint egyik megy a másik rovására
-
Dilikutya
félisten
Csak azt nem értem, minek annyi rohangálós hentelős multis játék, kaptafa. Crysis 3 multi bétába belenéztem, ugyanaz volt, mint a Quake 3...
-
Prof01
veterán
5 óra? Jó kis egy délutános móka lesz ez.

-
-
törölt tag
Half-Life 1-2, Quake2, Kingpin, Clive Barker's Undying, Far Cry, Soldier Of Fortune, Operation Flashpoint, AvP 1+2...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
waithEard
üzenetére
Medal of Honor két utolsó része, Battlefield 3, Crysis 2, Halo 4, (ok ez utóbbi kakukktojás, mert durva története van, de többnyire azt is multiban tolja mindenki) összes Call of Duty az elmúlt évekből...
Plusz ne is beszéljünk az olyan játékról amikbe erőltetik a multit. Lásd Tomb Raider, Far Cry 3, God of War...
-
waithEard
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Hát ez az. Régebben a 15 óra minimum volt, és azt lehetett kitolni különböző trükkökkel.
Ma meg már lassan elfogy a játék, és DLC-k meg a nehézség emelésével is végigtolható egy hétvégén.orichalcos: Példákat említenél? Szigorúan FPS-ben maradva. Mert amik nekem eszembe jutnak, inkább SP orientáltak.
A co-op szerintem nem jó példa, mert ott is egy történetet viszel végig, csak nem egyedül. (többnyire) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
waithEard
üzenetére
Arra hegyezték ki, mert manapság ez a szokás. Ha megfigyeled a tendenciát a legtöbb AAA-s játéknál a többszereplős részre mennek rá nagyon, a single rész már lassan csak azért teszik bele hogy lezárják vagy folytassák az előd által megkezdett világ történetét.
Mi fog történni a játékkal megjelenés után. Van aki kapásból multinak esik neki, kampány akár hetekkel hónapokkal később tolja ki. (volt rá példa még itt PH-n is)
Vagy a másik ember aki letolja a kampányt egyszer kétszer háromszor ,aztán beleöl 1000 órát a multiba.
"Ez most hogy függ össze? Olyat el sem lehet képzelni, hogy 15 órás kampány értelmes tartalommal kitöltve?"
De el lehet képzelni. Még sincs ilyen játék manapság. VÁltoznak sajnos a tendenciák, és minden játék a co-opra, vagy a multira megy rá nagyon. Meg ugye a fizetős dlck-re.
-
waithEard
őstag
Honnan szedi mindenki, hogy multira lett kihegyezve? Van valami hivatalos forrás, vagy csak magánvéleményeket hallunk?
"]Ha 15-20 órás lenne a kampány akkor meg az lenne a baj hogy ellaposodik az egész."
Ez most hogy függ össze? Olyat el sem lehet képzelni, hogy 15 órás kampány értelmes tartalommal kitöltve?
A játékok nem lettek olcsóbbak, csak rövidebbek... ez egy tendencia, csak azt nem értem, miért "tapsol" itt néhány ember ennek?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudom mit vagytok kiakadva az 5 órás kampánnyal. Super-soldier fokozaton úgyis hosszabb lesz, illetve a játék multira van kihegyezve inkább.
Ha 15-20 órás lenne a kampány akkor meg az lenne a baj hogy ellaposodik az egész.
-
törölt tag
Hát szerintem akik Crysis-t vesznek multi miatt azok csalódni fognak. Azoknak jó akiknek bejött a single de abban a világban akarnak szórakozni haverokkal.
Egyedül a Wars volt jó multira de a többit nem érdemes felhozni COD és BF sorozatokhoz mert ezeket multira tervezték.
A Crysis-nak annyi köze van a multihoz mint a FarCry3 vagy Max Payne3-nak. Van benne de nem az volt az elsődleges dolog. -
Silenzio
addikt
válasz
Physicist03
üzenetére
Lehetséges. A zseblámpás barlangvasutas rész meggyőző. De utálom, hogy Sykes fejét kicserélték. Az első részben az az igazi rusnya, himlőhelyes pofa, az való hozzá.
-
Physicist03
senior tag
Én úgy tudom, hogy amikor a Crysis 2 béta kiszivárgott még abban sem volt rendes animáció egyes karaktereken. Amíg egy játékból nem látod a végleges verziót addig nem vehetsz biztosra semmit. Attól, hogy kész a mimika az alpha verzióban a végleges verzióig még mindig finomíthatnak rajta.
-
Silenzio
addikt
válasz
Physicist03
üzenetére
Igaz, nálam kitakarta egy reklám. Viszont normális szerinted, hogy a sisaküvegre tapadt, virtuális szennyeződéseket kidolgozták, de a mimika - szerinted - még nincs kész? Úgy értem, nem alphának néz ki (ez jó) de nem szokták a post process effekteket a mimika előtt kidolgozni (ez aggasztó).
-
waithEard
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Te emlegetted az oroszokat...vagy nem?

-
Mister_X
nagyúr
válasz
Physicist03
üzenetére
Mert ott már mindenki tud nyilatkozni a kalóz verzió alapján
-
waithEard
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Mert az oroszoknak közismerten gyors a felfogása.
Például alig negyven év kellett hozzá, és már fel is fogták, hogy haza kéne takarodni mámocskához innen.
-
Physicist03
senior tag
Érdekes. Most néztem egy orosz fórumot és ott érdekes módon néhány kommentelőt leszámítva mindenki képes felfogni, hogy egyetlen értékelés nem elég ahhoz, hogy meg lehessen állapítani mennyi is a valós játékidő. Itt ez miért nem megy?

-
callmeakos
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
és a játék nem életforma, csak szórakozás.
Ezzel abszolúte egyetértek
Lehetnek azok a mércék de ne mindig.... Mert akkor tuti az fog lejönni hogy azok überkirályfasza játékok, a többi meg hulla gyér, közbe nem, mert ez is lehet jó játék. És láttam már videókat a még a bétában nem szereplő multis mapokról, és bizony lesz itt meglepetés bőven.
Én még mindig azt vallom, efféle tesztekből végleges konklúziót ne vonjunk le. Maximum akkor ha kijátszottuk, vagy legalább elolvastuk orichalcos tesztjét itt az oldalon. -
válasz
callmeakos
üzenetére
Most kezdjem el keresgeti az évekkel ezelőtti xfire adatokat, hogy mennyit toltak krízist multiban már az első résszel?

Olvasd végig a 20k+ hozzászólást a krízis topikokban és rájössz, hogy inkább multi-e a játék?
Ez nem egy single playerre kihegyezett játék, arra ott van remek példaként a FC3.
Ugyanúgy krájtek és rengeteg singleplayer idő.(#54) waithEard: Szerintem onnantól érezhetően egyértelmű a fókusz a multira.
De mint te is mondod elég sok időt eltöltöttél multiban.(a cheaterek más tészta, ezért nem játszok szinte FPS-t online)Igen, világszerte.
-
stbtamas
aktív tag
Csodálom hogy nem hosszabb.. A Dead Space 3 viszont hosszú és vontatott, 50% kb 6 óra..
Az 5 óra nem sok.. A Crysis 2-őt most fejeztem be, az jóval hosszabb volt..
Azért kíváncsi vagyok mit alkotnak. -
Silenzio
addikt
válasz
Physicist03
üzenetére
1. Nem vágom. TE honnan vágod? Sehol sincs feltüntetve.
2. Promóciós céllal jött létre a videó. Amire nem büszkék, odabiggyesztik elé, hogy a végleges produktum javulni fog. Nem tették. Ergo mindenre, ami a videóban van, büszkék, én meg joggal kritizálom.
3. Punctum.
A 2-re is azt mondták, hogy tech demo, még itt a tévén is. Mondjuk szerintem inkább volt techdemo fílingjű, de az is lehet, a HL2 meg a Halo tornázta túl magasra a lécet. Mindegy. Az 1-et imádom, a 2 nem volt olyan jó.
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
Physicist03
üzenetére
Csak tudod piszok unalmas már mindenhol ezt olvasni. Ha sztori van akkor grafba kötnek bele és forditva is.
-
danikollar
őstag
Végül is belegondolva az NFS The Run sem 2 óra volt, ahogy sokan mondták hogy csak annyi!
-
Mondjuk inkább legyen egy 5-6 óra pörgős, adrenalin löketes egyjátékos kampány, mint egy 10 óra hosszú, unalmas közjátékokkal kitöltött.
-
gianni85
veterán
válasz
WongFeiHong
üzenetére
nyilván én se kockulok legnehezebb fokozaton, azért is volt ott a szmájli
Előbb veszem vissza a nehézséget, mint hogy felidegesítsem magam, ez a normális, jól látod -
Dilikutya
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
A játékosok 90%-a dolgozik, éli az életét, és a játék nem életforma, csak szórakozás. És egy single játéknál miért ne lehessen mérce a Far Cry 3 és a Skyrim? Szerintem lehet.
-
waithEard
őstag
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Szerintem arra sütik rá, hogy Coopra kihegyezett, amit jól elszabnak, és valamivel magyarázni kell a bizonyítványt. Kivéve persze azokat a játékokat, amiket valóban multi céllal hoznak létre, pl. UT sorozat.
-
gyáliSanyi
őstag
Mimika: A Cell katonák majdnem mindig maszkban vannak, az alienek meg hátraborzolják a sörényüket és kinyitják a szájukat.

Játékidő: Így is épphogy ráfér 2 DVD-re. Ha 5 óra is, de biztos élvezhető lesz minden perce. Ki lenne rá kíváncsi, hogy +3 órát kelljen még hentelni egy csőrendszerben. -
WongFeiHong
senior tag
Azért fura hogy azoknak "techdemok" a Crysis-ek csak akiknek nincs hozzá elég vas. A többinek egy f*sza fps. Szerintem inkább örüljünk hogy kijön pc-re egyáltalán és nem egy coopra kihegyezett budget hulladék lesz mint a Colonial Marines.
-
waithEard
őstag
Azt elfelejtetted hozzátenni, hogy a te véleményed szerint.
Én elég sokat nyomtam a Wars-al, de sajnos a sok cheater tönkre vágta rendesen a játékélményt. Ennél sokkal jobb multis FPS-ek vannak a piacon."Azért terjedt el a "krízis singleplayer" mert a többség lewarezolta (úgyse menne) 'szt nem is tudja, hogy volt benne multi."
Világszerte, ugye?

-
callmeakos
veterán
Esetleg egy hitelesebb oldal forrásként aki ilyet állít?

Amúgy tök komolyan egy noname oldal tesztjén megy a vita aki nyilvánvalóan arra ment hogy minél gyorsabban kipörgesse a játékot hogy elsőként hozza le a teszt eredményént. Még 1 hét van megjelenésig, nem is szabadna kihozni ilyet....

-
waithEard
őstag
"Viszont nem biztos, hogy a játékidőt a nehézséggel kéne kitolni a tartalom helyett"
Pontosan erre gondoltam. Meg ne hogy már virágokat kelljen gyűjtögetnem, meg andalognom, mert a sztori túl rövid! Vagy insane nehézségre állítani, amivel csak bosszankodsz...
Ez olyan, mintha egy könyvben lenne 15 oldal a sztorinak, a többi 150 oldalon meg matekpéldák és reklámok, ha rövidnek találnád a regényt.
Amúgy meg mióta volt a Crysis sorozat multira kihegyezve? -
válasz
callmeakos
üzenetére
Mi alapján mondod, hogy nem a multiplayer a "fő játékmód" ebben?
Pont ugyanez a hiszti szokott lemenni az összes CoD topikban is.
(#46) Bull1: Szerintem is. Baromi gyorsan kikapcsoltam, pedig a C2-vel értékelhető mennyiségűt játszottam.
(#47) kovy29: Valakinek ezt is kell.
(#48) noxwill: El vagy tévedve... A WH óta inkább a multi a lényeg.
(persze van aki szerint a sima első rész volt a legjobb multiFPS sokáig) -
callmeakos
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ha nincs időd naphosszat játszani akkor miért csodálkozol? Most az a lényeg hogy előbb kivégezd? Könnyű mindig a Far Cryal jönni meg a Skyrimmel.
(#49) D1Rect
Mert a Crysisok mindig single orientált játékok voltak. A multi mindig csak egy szükséges plusz volt... Ezt támasztja alá hogy akkora erőfeszítések nincsenek multi terén mint mondjuk a kampánynál.... Azt meg nem tehetik meg egy AAA kategóriás játékkal hogy nem adnak ki egy multit.... -
Dilikutya
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Szerintem a játékosok 90%-a nem hard és afölötti szinteken játszik. Én sem, mivel nem ülök naphosszat a gép előtt, így nem vagyok villámkezű FPS ördög. Viszont nem biztos, hogy a játékidőt a nehézséggel kéne kitolni a tartalom helyett.
Lásd. pl. a Far Cry 3, sztoris küldetést alig csináltam, és így van már benne 15-20 óra játék. Bocs, hogy van elvárásom egy single játékkal szemben. -
Chapel
addikt
Még hogy jobb mint L.a Noire-ban...jaja, na ez a hiszem ha látom kategória

Egyébiránt várjuk. Jöjjön. Kell.
-
WongFeiHong
senior tag
a stáblista végén kiég a videokarim

gianni85: én normálban játszok,mert addig játék egy játék amig nem idegesit fel

-
5 óra singleplayer egy multira kihegyezett játéknál?
Mi ez a hiszti?
-
gianni85
veterán
azt, hogy egy tesztelő 5 óra alatt végigsuhant rajta, nem venném referenciának. Különben is, ki játszik normal fokozaton?
-
Dilikutya
félisten
5 óra, gratulálok. Ezért kár akkora felhajtást csapni ennek a szarkupacnak.
-
mdv
csendes tag
egy végigjátszás után az derült ki nekik, hogy lehet hogy volt benne egy vezethető tank, de már ki melékszik rá, hiszen az előbb tolták végig
-
blackydan
senior tag
Khm kicsit szerényke ez az 5 óra, mindenesetre ki fogom próbálni

-
GegeWarrior
senior tag
5 óra??? Ezek teljesen hülyék, a 2. rész olyan jó hosszú volt

Kicsit most meginogtam, lehet le kéne mondani az előrendelést... -
ProEvoFan
nagyúr
5 óra alatt végig lehet játszani egy ekkora húzócímet....
"Diablo 3at meguntam 200 óra után, azt hittem tovább leköt, ez egy szar játék!" (Diablo 3 helyett bármelyik más játék szerepelhetne, ami 50+ óra játékidőt ad)
Az ilyen dumák után szoktam jól kiröhögni az illetőt.
Egyébként nem tudom miért akadunk ki ezen.Pár hónapja olvastam egy felmérés végeredményét, amiben kiderült, hogy a játékosok 70-80%-a ki sem játsza a játékait, tehát a történetszálat sem viszi végig...megveszi, játszik vele egy kicsit, azt jöhet a következő játék. -
Crytek
nagyúr
Zsír! Várom már nagyon ebbe is belerakok majd 6-7 végigjátszást mint az első részébe!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
WayneGace
üzenetére
a mások által már említett Far Cry 3 mellett ott volt a Deus Ex: Human Revolution is. ha szereted az fpseket próbáld ki őket, mindkettő zseniális a maga módján.
visszatérve a cikkhez: igazából a Crysis 1en is normalon nagyon gyorsan végig lehetett rohanni az emlékeim szerint, legalábbis legnehezebben időben lényegesen tovább tartott.
5 óra tényleg rövid, szerintem olyan 15-25 remekül összerakott content már vállalható, viszont a háromszor menj át a térkép másik végébe típusú játékidő növelési kísérleteket egyre kevésbé díjazom. akkor inkább kevesebbet de jobban. (más kérdés, hogy mind az FC3, mind a DX:HR sokkal hosszabb volt 25 óránál)
-
Silenzio
addikt
Ezen videó alapján a mimika még a Crysis 1-énél is rosszabb, nem hogy az L.A. NoirE-nél jobb.
(#25) WayneGace: Far Cry 3-ra szavad nem lehet.

-
törölt tag
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Én is nézelődni fogok meg minden egyéb, szal nekem lesz vagy 15 óra

-
WayneGace
őstag
Crysis 1 még single-el és multival hódított. De aztán realizálták, hogy a legtöbben single-ért torrenthez, multiért pénztárcához nyúlnak. És követik a sikeres fps trendet.
Bioshockon és jobb sorsra érdemes STALKER-en kívül ma már nem igazán létezik jó single fps. Legalábbis én nem ismerek. Talán a Metro, de azért, ahogy a STALKER-nél, ott is anyagi gondok előjöttek. Borderlands még talán, de ott inkább a kooperatív módra mentek rá.
-
big-J
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
5 órával jóval az utóbbi CoD-ok előtt lesz, és mivel az idióták amellett szavaznak pénzükkel, most isszátok levét ti

-
Dr. Romano
veterán
5 óra? Angry Joe ezt is szeretni fogja

-
Mister_X
nagyúr
Hümm, ezt a hírt én is megírtam, csak gondolom később

A játék pazar lesz, szerintem. Ha marad költőpénz, márciusban megveszem.
-
Ez a játékidő sovány,lövök kettőt azt vége a játéknak,legfeljebb ha lassan megyek akkor lesz több -
StarKiller89
senior tag
5 óra? gratulálok
-
Pff pont a single miatt érdekel erre 5óra alatt lelehet zongorázni gratula.

-
-
Physicist03
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Nekem biztos, hogy több lenne mint 5 óra, mivel én szeretek nézelődni, gyűjthető cuccokat összeszedni és nem arra összpontosítani, hogy minél hamarabb a végére érjek.
-
callmeakos
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
Sőt én biztos vagyok abban hogy ők arra mentek hogy minél gyorsabban végig pörgessék a játékot annak érdekében hogy ők hozhassanak ki elsőként tesztet plusz értékelést....
ellesleg nem szabad kiakadni az 5 órától. C2t is kilehetett tolni ennyi idő alatt normálon, pedig annak hosszú sztorija volt.... -
Physicist03
senior tag
Oké-oké tényleg kevésnek tűnik az az 5 óra, de azért azt nem tudjuk milyen stílusban játszottak. Lehetségés, hogy csak "végígszaladtak" a játékon.
-
Bull1
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Marketing videókat ha összeadod, lehet tovább tartanak mint maga a gém.
-
szabakaa
aktív tag
5 óra? Elmennek és visszajönnek... Nagyon kevés.

-
Kashim
őstag
"Az arcmimikák jobban kidolgozottak mint az L.A. Noir-ban."
Ezt kár volt beleírniuk, baromság, anélkül hogy látnám milyen lett a játékban. Olyan valósághű mimikát más technikával egyelőre nem lehet megcsinálni.
-
Kareszovics
addikt
5óra... múltkor a Skyrimba toltam egy 5 órás session-t és kb az semmire sem volt elég. Itt meg "mellékküldikkel" együtt ennyi idő. Pazar.

-
Logen88
aktív tag
Az 5 óra tényleg nem túl sok. Na mind1, csak a sztori legyen jó.
Grafikára biztos nem lesz panasz, max a gépigényre.
-
Physicist03
senior tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Csak akkor ha előrendeled a Hunter Editiont

-
Rabbitf_24
addikt
5 óra??
I láv jú EA Games.... De legalább mindenki az íjjal rohangálhat már a 0.naptól... 
-
Physicist03
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Nyilván nehezebb fokozaton lesz az jóval több is és ugye játékstílustól is függ.
Hoppá, ott lemaradt egy e betű, bocsi
-
danikollar
őstag
5 óra! Ne idegesítsenek már!

Arra meg kíváncsi vagyok, hogy a L.A. Noire-ban látottnál jobb lesz-e az arcmimika! (cikkben L.A. Noir
) -
BiP
nagyúr
5 óra nem túl hosszú.
Legalább az értékelések nem annyira vegyesek, mint az Aliens-nél.
A kijátszani szó még mindig hülyén hangzik számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
beltéren 25. Minden High-ra van állítva, felbontás 1920x1200. De majd megnézem úgy is hogy nem megy mellette töredezettségmentesítés meg 120GB adat másolás 

Végre valaki érti a csíziót, nem hiába tépem itt a pofámat.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez a játékidő sovány,lövök kettőt azt vége a játéknak,legfeljebb ha lassan megyek akkor lesz több