- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
cousin333 #59 üzenetére
Allied Assault volt anno a kedvencem...
Leginkább a partraszállásos rész.
Az ui-s részhez: Persze hogy ha lett volna már akkor is ilyen bivaly hardver, ami most van, akkor olyan grafikát alkotnak mint most. De akkoriban még a játékélményre is rá mentek. Bár lehet hogy most is, csak már kinőttem a játékokat, és kevés köt le, lehet ez az oka, hogy számomra "nem jó".
-
cousin333
addikt
Na igen. Allied Assaultot próbáltad már? Amúgy a PoP is ilyen volt. Nagyon jó játék, csak a kamerakezelés volt néha nagyon idegesítő...
ui: nem törekedtem arra, hogy minden fontos elemet felsoroljak. csak azt mondtam, hogy noha a grafika csak egy a sok közül, szerepe mégis megkérdőjelezhetetlen. Nem hiszem, hogy van olyan 3D játék, ami ne lehetne jobb jobb grafikával. A régi játékok nem azért néznek ki úgy, ahogy, mert ők még a játékélménnyel törődtek, hanem azért, mert akkor annyit tudtak kihozni a kor hardvereiből.
-
Thome
veterán
válasz
cousin333 #57 üzenetére
"...a grafika mellett a fizikai, AI is jó kell, hogy legyen."
Amit elfelejtettél, az a jó irányítás... Például nálam alapból azért felejtősek a Medal of Honor játékok, mert az irányításuk ramaty.. Logikátlan.. Legalábbis a PA-é az volt, az Airborne-t meg már ki se mertem próbálni... A CoD szériáé viszont kegyetlen jó szerintem. Ez csak szubjektív a példákhoz, de a irányítás az fontos mindenkinek... -
cousin333
addikt
A Crysis jobb játék, mint a Tetris. Ami persze nem jelenti azt, hogy utóbbival ne tölthetnénk el kellemes órákat. Ugyanakkor engedd meg, hogy megkérdőjelezzem a Tetrisben rejlő játékélmény felsőbbrendűségét. Az, hogy olcsóbb, gyorsabban lejátszható, és még a mosógépen is fut, még nem teszi jóvá.
"hanem olyan fölös grafikai dolgokkal amiket játék közben garantáltan senki se vesz észre."
Bizonyos apró elemeket lehet, hogy nem vesznek észre, de azért a hiányuk gyakran feltűnő tud lenni. A játékélményt viszont (legalábbis annak vizuális részét, ami szintén nagyon fontos) ezen apró részletek összessége teszi jobbá.
És ismét kifejteném: ez a Cryengine, játékok létrehozására való fejlesztőkörnyezet, nem a játékélményért készült, az majd a játékfejlesztők dolga lesz. Azért készült, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben realizálhasd a saját ötleteidet. Kicsit olyan ez, mint az operációs rendszer, vagy mondjuk egy fejlesztőkörnyezet (pl. .NET)ami segít, hogy neked csak a program lényegével kelljen foglalkoznod.
Még egy dolog: miért lenne fölös a valósághűség? Persze mindezt összetetten kell, a grafika mellett a fizikai, AI is jó kell, hogy legyen.
-
Gondar
tag
válasz
DiamondBack #4 üzenetére
és még gurul is, ez fantasztikus
cousin333
Most komolyan, mond azt, hogy a Crysis jobb játék mint a Tetris
Vicc, hogy nem a játékélményel foglalkoznak, hanem olyan fölös grafikai dolgokkal amiket játék közben garantáltan senki se vesz észre.
-
cousin333
addikt
Akkor menjé' netre, oszt nyomulj flash játékokkal
Kezd egy kicsit zavaró lenni számomra ez a fajta folyamatos prüszkölés a grafika miatt. Igenis, egy videojátéknak nagyon fontos eleme a grafika. A fény-árnyék játék pedig az egyik legfontosabb hangulatteremtő, szóval nagyon nem mindegy, hogy hogyan néz ki.
Azt már meg sem említem, hogy ez egy Cryengine bemutató, nem pedig egy játék. Arról szól, hogy hogyan tudod létrehozni a játékot. Nem mellesleg ez az egész demósorozat azt hivatott példázni, hogy mennyire egyszerű multiplatform játékot létrehozni, valós szerkesztőben, előre definiált elemekkel, beépített koncepciókkal.
Egyszóval ez az egész arra megy ki, hogy hogyan lehet jól kinéző játékot készíteni úgy, hogy a fejlesztőnek a lehető legkevesebbett kelljen bíbelődnie az ilyen - egyébként roppant fontos - részletekkel, így több ideje marad mondjuk a történetre. No nem mintha a régi játékoknak olyan szikrázó sztorija lett volna...
-
Teasüti
nagyúr
2. videó alatt A Keresztapa zenéje hallható.
-
pilu01
senior tag
Mikor érkezik már el az a pillanat, hogy a fejlesztők, a játékélménnyel próbálnak eladni játékot!
Fények meg árnyékok! Áh! -
julius666
addikt
Azért nem kicsit jó a cucc, pláne a fejlesztői környezet...
-
wednesday
őstag
Kíváncsi vagyok konzolon meg lesz e a 720p, vagy az alá mennek.
-
KvPt
tag
-
Mans20
addikt
Legyen olyan jó mint a warhead azt jó van.
-
nixx-21
őstag
wááááow. *.*
-
LittleDemon
tag
a crysis2 ről mindig a gears of war jut eszembe
-
HyP3b0y
senior tag
Az utolsó videó amikor a hiába lépett bele a triggerbe nem esett le a 4db beton lap, betojtam XD
-
wednesday
őstag
Ennél a raktári melónál max a VGA doboz kérdés lenne megoldva, mert nincs benne tartalom.
Legalábbis ezt olvastam valahol, hogy még nincsenek is belőve a VGA-k.szerk: Most végig gondolva(egy kávé után) viszont akkor semmi logika nincs benne. Üres dobozokat nem szoktak meghajtogatni, hogy 10x annyi helyet foglaljanak szállításnál.
-
aram01
nagyúr
szerintem itt a vasbeton bontás nem arról szólt hogy milyen erős a stukker,hanem a rombolhatóságról.Gémeknél biztos másként lesz
-
olbaidhun
őstag
Nagyon jó kis engine, bejön, h mennyire részletes és az is, h már konzolon is korrekt teljesítményt nyújt. Mi lesz itt egy erős pc-n?
-
AXisBOLD
addikt
na, nagyon szép, főleg az eső, mikor forgatja az asztalt. de van még egy-két fehéren bevillanó bug.
a másik aggodalmam, hogy a PS3-ból nem mutattak semmit, remélem nem favorizálják jobban a boxot. nem lenne jó még egy GTA4 szerű játék. de félreértések elkerülése végett: az lenne jó, ha mind a 3 platformon szépen futna, rendesen optimalizálva, vagy még Wii-n is nekem töknimdegy
.
-
AXisBOLD
addikt
utálom ezt a kib*** GT tv-t. ilyen egy elb@szott fosparittya videó megosztást. bázz ismerik ezek a Youtube-ot, csinálok nekik egy Channel-t.
a játékról majd később, ha végre sikerül megnéznem a videókat
-
danati
senior tag
Jól néz ki nagyon az új engine, látszik hogy dolgoztak rajta. Egyedül a beton törik kissé furcsán.
-
wednesday
őstag
Ezt a vasbeton bontást (mit bontást, robbantást) kis kaliberű lőszerrel én is feleslegesnek érzem.
Kíváncsi leszek arra azért a konzolos és a PC verzió között mekkora eltérések lesznek. -
Manbal
senior tag
A karakterek animációi tetszenek a legjobban + kidolgozottsága
kiváncsi leszek, akadni fog e a gépemen... de ha már úgy megy mint a warhead, akkor nem lesz baj
-
Vistaboy
veterán
válasz
House M.D #12 üzenetére
Dehogyis nincs, már csomagolják a dobozokat, készülnek a premierre.
-
House M.D
tag
és még nincs fermi a láthatáron, a Crytek már egyezkedhetne az Ati val
-
tome.jr
addikt
Jó lesz ez csak győzzük kivárni. Mikor is jön a game, 2011 elején?
-
zuchy
őstag
Nem lesz rossz ez, a motorból sokkal többet el fognak tudni adni.
Mondjuk a vasbeton eléggé furán viselkedik a sima golyóktól...
Sok újítás került bele, talán az UT3-al is felveheti a versenyt, persze eladásban, grafikában már a Cryengine 2 is jobb volt.(#9) Silex: A PS-s DX11-s lesz, az ATI-val karőltve fejlesztik, szerintem nem cseszik el.
Másrészt a konzoloknak sokkal nagyon marketing értéke van, nem véletlenül szinte csak azokat mutogatják. -
Silex
aktív tag
Azért ez elég ütős, csak a PC verzió miatt aggódok egy kicsit, hogy ennyire a konzolokra koncentrálnak.
-
Bulitt
addikt
Nem vagytok egy kicsit telhetetlenek?
Azért kíváncsi lennék, hogy ha maximálisan az lenne a játékba amit a motor tud, hány ember venne hozzá gépet? -
Def26
félisten
Nem tudom elhinni, hogy ez konzolon akadás nélkül fog futni. Ha igen akkor kezdem belátni, hogy miért nem tervezi az MS lecserélni 5-6 évig a konzolt.
-
DiamondBack
senior tag
Végre eljutottunk odáig hogy deformálódik a hordó ha rálövünk
-
brumesz
aktív tag
Hmm. Érdekes hogy egy vasbeton tömb hungarocell módjára hullik szét egy kézifegyvertől
-
Janika!2
aktív tag
Xbox-on szépen megoldották a physx-et..
-
Angel1981
veterán
Nem akarok telhetetlennek tűnni, de egy rövid, in game videónak jobban örültem volna....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest