Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Jó cikk, nekem is ugyanezek a bajaim vele, alapjaiban amúgy ellövöldözne az ember csak unalmas egy idő után. Én mindenesetre jeleztem a fejlesztőknek, kb ugyanezeket problémákat. (szinte egyből visszajeleztek és továbbították elméletileg). Legfőképp a fix pályákat említettem, hisz akkor jó kis CS pótlék lenne F2P-ként (értelmetlen BattlePass ide vagy oda). Egy laza nap végi TDM-re jó kis csapatás és kevés helyet foglal a multi (7GB). (Graf meg hasonlók nekem nem is lennének lényegesek, nem a legszebb, de letudtam, hogy nekik azért nem a konzol az a húdenagy platformjuk fejlesztési szempontból).
Persze variálhatnának a BP rendszeren is, mert így nem sok értelme a pénzlehúzáson kívül, meg mindenben javítgathatnának, de hol látunk manapság pár GB-os multit? Ha 10GB-ban pár fix mellett összejönne a pályaválasztással,mindenféle grafikai ráncfelvarrás nélkül ott csücsülne a gépen mindig. Inkább attól félek, hogy emiatt túlságosan negatívan ítélik meg és eltűnik a süllyesztőben. Utána meg egy sima meccsre se találunk elég embert a pl választható pályánál (ha valaha lenne)
Olyan 20 órát egyébként unatkozás nélkül bele lehet ölni átlag fps multisoknak jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged