- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #15 üzenetére
Maximum téged nem érdekel, de nem semmitmondó, az biztos
-
leeate
senior tag
Nekem azért pl. a Macbook jó lenne a kínálatukból, bármilyen tablet helyett. Biztos régimódi vagyok, de nekem jobban bejön egy számítógép fizikai billentyűkkel, teljes asztali programokkal, fájlkezeléssel.. Én nagyon szeretem az Ipod touchomat, sokat netezek, olvasok rajta, de most, hogy gyak. átültették annak a rendszerét egy tabletre, mindig arra gondolok, hogy sokkal többet is tudhatna az a tablet. Esetleg egy "hibrid" rendszer az asztalival.
-
leeate
senior tag
Mi az, amit az iPad tud, és az iPod touch nem?
-
DemonDani
addikt
válasz
Quasi_modo #3 üzenetére
Mert minden olyan információ hír ami valamihez kötődve merül fel
szerinted mi a hír ha ez nem? 1szer lehoznak egy olyat, h "még idén jönnek az a9es gépek, jövőre pedig már sokan fogják használni." és akkor vége is az összes a9 alapú gépről beharangozható hírnek
még szerencse hogy nem te vagy a szerkesztő, különben napi 1 hír átlagban már jó lenne
-
AkosL
aktív tag
Osztrák szomszédunknál nézegettem, 144e és 166e a 16 gb wifi/3g-s. Egy bécsi kirándulással összekötve majdhogynem jó vétel.
-
Quasi_modo
nagyúr
2011-ben sokan mások is a Cortex-A9 - et fogják használni.
Ez miért hír ? -
AkosL
aktív tag
Amire nálunk kapható lesz a sima iPad, Amerikában mar az iPad 2 -vél fognak rohangalni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest