- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
Az én Coolpad-em is eladósorba került.
-
Huroq
senior tag
Coolpad7320_AOSP_Gabor_V2 -nél csak nekem hibás a YouTube? Nem igazán akar betölteni csak annyit ír, hogy "Hiba történt". Ez volt a Zopo ROM-nál is, a sima V1-nél ilyen hiba nem fordult elő.
Újratettem, de sajnos nem oldotta meg a problémát. -
Huroq
senior tag
Üdv!
Nemrég feltettem ugye a ROM-ot amit feltöltöttél Needrom-ra. Nálam a proximity szenzor ugyan úgy csak kalibrálás után működik.
Előzőleg észre sem vettem, hogy nem úgy települt a ROM, ahogy az le van írva. (root, kínai appok kilőve stb.)
Most telepítettem újra ezt a ROM-ot és valahogy nem tudom elérni, hogy root is legyen és kínai alkalmazások se legyenek. Flash Tool után nyomtam gyári visszaállítást, de így is csak az alap angol root nélküli rendszer jön be.
Valamit nagyon félrenézhetek. Esetleg tudtok segíteni? -
Huroq
senior tag
Majd ma kipróbálom, mert eszembe sem jutott megnézni azt.
(#405) Nagya21
Ez az üveg jónak tűnik, hasonló lett rendelve a Redmire is és az nagyon bevált.
Nem biztos, hogy pont ettől a 6 értékeléssel rendelkező eladótól kellett volna vásárolni, bár nem feltétlen jelenti azt, hogy nem fog megjönni. -
Huroq
senior tag
-
Huroq
senior tag
Szia!
Gondoltam kipróbálom ezt a CoolUI felülettel rendelkező ROM-ot, de sajnos az orosz oldal egy full kínai weblapra irányít.
Írtad előzőleg, hogy felraknád needromra. Esetleg ez megtörtént?Ha esetleg valaki tud közvetlen letöltő linket ehhez a ROM-hoz azt megköszönném.
-
Huroq
senior tag
Hasonlót már rendeltem Redmi Note -ra, de nem igazán jött be az anyagminősége. Ami nem jelenti azt, hogy ez is ugyan olyan lenne.
Meg tudnék esküdni arra, hogy a Nillkin hivatalos oldalán pár hete láttam a Coolpad 7320 -ra tokot és fóliát is. Ezért is volt furcsa, hogy sehol nem árulnak. De ahogy látom most már nincs fenn a termékek között.
Mondjuk valószínűbb, hogy csak behaluztam.Más:
Nem talált valaki véletlen valami márkásabb és jobb minőségű kijelző védő fóliát? Én csak gagyi 10 darabos kiszerelésűekkel találkoztam eddig. -
Huroq
senior tag
Én örülök, hogy leírta a kolléga a "negatív" tapasztalatait a telefonról.
Nálam mondjuk van ami még nem jött elő, de jó ha a leendő vásárló tisztában van a telefon szoftverének hiányosságaival, illetve hibáival. Sajnos nincs akkora támogatás a rendszer mögött mint mondjuk a Xiaominál.
A szoftveres hibák nagy része orvosolható ROM cserével, persze egyáltalán nem biztos, hogy az is 100%-os lesz, de próbálgatni kell őket. Én az AOSP 2.1 -el 90% -ban elégedett vagyok. -
Huroq
senior tag
Rakott már valaki fel kipucolt ROM-ot? Ha esetleg igen, akkor azzal kapcsolatban meg tud osztani tapasztalatokat?
Előre is köszi.
-
Huroq
senior tag
Főként a kamera minősége. Nem kell nekem brutális minőség, de az amit nyújtott kevés volt sajnos.
Árában el tudtam adni a készüléket, tehát csak 1-2 ezret buktam.
Lehet igazad lesz, de maximum azért, mert a minideal nem adja fel a csomagot időben.
Előző rendelésemet csütörtökön adták fel és kedden megkaptam. -
Huroq
senior tag
A Nillkin oldalán láttam, hogy van tok és fólia is hozzá, de sehol nem találok, ahol venni is lehetne.
Tudnám miért nem árulnak sehol. :/ -
Huroq
senior tag
Üdv mindenkinek!
Rendeltem én is ma reggel egy ilyen telót. Egy Lenovo A850+ -t cserélek le.
Remélem jobban kielégíti az igényeimet, mint a másik.
Bízom benne, hogy a DHL csipkedi magát és péntekig meghozza...
Új hozzászólás Aktív témák
lo A telefont a Minidealről rendeltem DHL szállítással 156 dollárért, és egy héten belül meg is érkezett.
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest