- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsp2
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Köszönöm a véleményeket. Egy kis kiegészítést tennék a fent írt cikkemhez:
Mivel a 6 cm-es ventilátorok már meg voltak, sajnos a kék leddeket nem tudtam kikötni, ezekkel kellet gazdálkodnom.
Az utolsó kép tényleg pocsék minőségű, de nem is a kék fény miatt kerültek beépítésre, hanem a hűtés fokozása volt a cél. Ami jól is sikerült.
Egyébként a sötétben nem sok látszik belőle, így megnyugtatok minden kedves érdeklődőt, hogy nekem sem nagyon jött be a kék világítás, de nem volt mit tennem. Új ventiket meg nem akartam beszerezni, mert nem lenne szívem egy jó USb kábelt szétszedni áramellátás céljára, meg az is nem is sikerült volna olyan jóra.
A korábbi hozzászólások közt írtátok, hogy egy nagyobb vagy a két 8 cm-es ventivel is meg tudtam volna oldani a hűtést. Az alaplap és a proci hűtőnyílásának megoldásához jó célt szolgálnak, de mivel a 8 cm-es ventilátoroknak nagy a magassága, így ha beépítettem volna az alsó furatok valamelyikébe, akkor billeget volna az asztalon és az így nem volt jó megoldás. Továbbá a 6 cm-es ventilátorok nagyobb rpm-en pörögnek és a HDD hűtését jobban ellátják, mert ahogy a képen is lehet látni a HDD nyílása nagyon alul van és az alá nem tudtam megvalósítani a közvetlen hűtést, de így a 2 db 6 cm-es elég jó huzatot csinál neki és így jó a megoldás.
Annak, aki azt mondta, hogy elég hangos, hát azt kell mondanom, hogy nem hangosak, sőt inkább halkan mennek a ventilátorok.
Sajnos azt el kell árulnom, hogy szegény kis Compaq 615-mnek összesen 3 nyílás van az alján így kénytelen vagyok több ventilátorral hűteni.
Várom a további hozzászolásaitokat !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- OLED monitor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Xbox One 500GB hibátlan állapotban
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest