- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hackeeeee #31 üzenetére
Nem nagyon mozgat, habár felülről biztosan impozáns látványt nyújt, az oldallapos plexis toronyházak kissé csavart módon tekinthetőek meg a plexin át, a felülnézet biztosan impozánsabb
(#34) hackeeeee
Az íves, kábelmenedzsmentes oldallappal rendelkező gépházaknál biztos mókás lenne megoldani, hogy ne az éleken billegjen(#76) zolee5016
Így a képeket elnézve, ha valamire lecserélném a mostani gépházamat, akkor ez lenne az, vagy hasonló.
Az asztalomon szerintem pont lenne hely neki, és nem nagyon zavarna a zúgás, mivel akkor már összeállítanék bele egy halk hűtési rendszert, mert hely az van neki ^^ -
priti
addikt
válasz
hackeeeee #53 üzenetére
Persze lehet azért vagyok eltévedve, mert manapság a LAN a pöcsméregetésről szól és nem a multizásról, hiszen utóbbit manapság már mindenki tud otthon is. Egyedül. Csak az elég szomorú, ha valakinek csak ilyen "társaság" jut ahol az a lényeg, hogy milyen drága házad van a lanon, mert már az is baj, ha egy ház olcsó.
Egy volt barátnőm volt ilyen, hogy nem az számított melyik ismerősével mi van, hanem hogy mibe fog jönni, csak azt tudnám mitől voltak abban a társaságban barátnők azok a lányok, amikor úgy utálták egymást, mint a xart, de azért összejártak rendszeresen, pedig senki sem kényszerítette őket rá. -
priti
addikt
válasz
hackeeeee #40 üzenetére
Ha lanozni járnék csórón autó nélkül akkor tuti, hogy vennék egy lowkosztos sima keskeny és rövid toronyházat ezerér' ami tiszta műanyag és könnyű, mert csak a kerete van normális fémből, az oldallapja meg az 5.25-ös helyek olyan vékony gagyi szar lemez, hogy horpad össze-vissza, meg zörög-csörög, de ha leütöm, megkarcolom nem kár érte és könnyű. Abba behánynám a hardvert olyan ventimoddal, hogy legyen valami minimális huzat, ha nincs jó helyen hely akkor vágnék rá, kit érdekel.
Kifelé fújó tégla VGA meg csak CPU-t hűtő vízhűtő oszt csók. Bevágnám egy Ikea szatyorba, mellé a bill meg a patkány a saját kartondobozában, meg a kábelek, felakasztanám a szatyor fülét a bringára, vagy a hátamra a monitort szintén a saját kartondobozában felpókoznám a csomagtartóra aztán szvsz. Egy szatyor meg egy füles doboz és azzal elbringázom. Így esetleg. Így talán gyalog is ha ott tesz le a busz. De hogy ilyen több kilós hűtővel meg ventivel fullra pakolt konfigot olyan házban, ami belül agyon van rack-elve fémből és dög nehéz, meg széles és nem fér mellé a bill saját dobozában a szatyorba nem cipelnék, meg úgy egyáltalán nem cipelnék olyan alaplapot amit egy másfél kilós téglahűtő feszít az tutkó. Nem értem ez mitől lanos. Ez full nem praktikus.És tényleg ritka rút.
-
priti
addikt
válasz
hackeeeee #19 üzenetére
Tegyük fel létezik még lanparty. A monitor miatt nemtökmindegy milyen házad van? Így is meg úgy kocsival mész nem?
Amikor én voltam abban a korban, hogy lanoztunk akkor még ez úgy nézett ki, hogy én hoztam a melóból PCI-os hálókártyákat haza, hozzá krimpelt koaxot meg 50 ohmos lezárót és Internet előfizetése a kutyának sem volt otthon, de hálókártya se volt a gépében. Azért volt lanparty, mert így lehetett multizni, máshogy nem. Akkoriban csináltuk sokszor. Lehet, hogy az a gond, hogy akkor szereztem a tapasztalatokat, amikor deréktörő CRT-t cipelt mindenki, de gyalog az durva biztos, hogy nem mentem volna sehová.Most van TFT, értem. Nem olyan nehéz, mint a CRT, okés, de képátmérőre meg szvsz nagyobb. Elképzelek valakit aki cipel egy monitort a dobozában, tegyük fel füle van a doboznak gyárilag, okés és a másik kezében, tehát egy kézzel cipel egy ilyen kockát a tűző napon? Ez komoly? Vannak ilyen sötétek? Én járok sokszor városban, mert tömegközlekedem BP-n, mivel vonattal járok be, de nem nagyon látok ilyeneket. Az igazság az, hogy még soha nem láttam ilyen kattant formát gyalogolni.
Ha meg már autó, akkor meg nemtökmindegy milyen házad van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest