- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
válasz
Jim Tonic #60 üzenetére
Hagyjuk, mert elmérgesedik a vita az ilyesmitől "Ezen felül a csehek lényegesen jobban állnak, mint mi." Nem érdekel hogyan állnak. Hányan beszélik a csehet és szlovákot? (hozzá adtam)
Én linkeltem már őket a tápos topikba és görögöt is.
Aki a görögöt teszteket írta az most a TechPowerUP-nak ír. (crmaris a neve).
Az egész hsz. arról szolt , hogy érdemes-e minőségibb táptesztet gyártani kevés embernek.
Van aki szerint érdemes, ezt mutatta a cseh teszt. -
MMIX
addikt
A G450M-ből készül kínai Jun Fu primer kondis és csúszócsapágyas ventilátoros is.
Japán primer kondival mutogatták az első teszteket és golyóscsapágyas ventivel. [link]A cikkben említett menő V sorozatú tápból is van amelyikben nem Protechnik folyadékcsapágyas venti van.
Az rendben lenne, hogy a beszerzési ár változás miatt változtatnak az alkatrészeken, de azonos szintet illene tartani. Az nem járja, hogy golyós helyett csúszó és japán kondi helyett, kínai kondi.
Proti folyadékcsapágy helyett Young Lin tech HysInt csapágyas. (V1000)Sample küldőjének jeleztem.
(hátha benéznek ide)
-----------------------
molex témáhozEgyébként a floppy csatlakozó neve: berg és ezért nem probléma a molex.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest