- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Nekem Elite 331-em van és semmi gondom vele. A rögzítők jók nekem, mivel 4 db van így átraktam a másik oldalra egyet az ASUS DVD írómnál, és nem rezonál. Két db HDD-m van a gépbe az egyiket legfelülre a másikat legalulra raktam a szellőzés miatt is meg amiatt is, hogy elférjen a HD4850-esem. A hátsó PCI- tartó bizgentyű nekem elbírta a Sapphire HD4850 dual slot-os nagy hűtős VGA-t csavart nem használtam. Egyedül nekem is az a gond vele, hogyha belenyúlok a házba és visszarakom a bal oldallapot akkor rezonál, ilyenkor rácsapok és abbamarad a rezgés.
Egyedül az oldallap (bal) nem tetszik azon segíteni fogok egy moddinggal, ki fogom vágni és rakok bele plexit vagy inkább vékonyabb üveget (nem karcolódik, mint a plexi), ezzel merevebb is lesz a bal oldallap nem fog rezonálni. A gépben előre egy kék LED-es 12-es venti van így szolid fény van napközben, de van benne egy kék neonpár is ami szépen kiszűrődik az előlap miatt. (persze le lehet kapcsolni). A hűtése jó a lyukacsossága miatt, hátránya a zaj jobban kiszűrődik. Ezért halk ventiket raktam bele, hátra egy AC Arctic Fan 9L került, a CPU-ra meg CM HyperTX2. Szóval én is csak ajánlani tudom elég sokat szereltem benne, sokat mozgattam és nem esett szét. Tápból meg egy FSP ATX-400PNF került be.Codegen-t meg röhely azt mondani, hogy jobb sok haverom igénytelen a gépét illetően és a kánikulában levett oldallappal is gondjuk van a hűtéssel. (túl zártak a Kode-genny házak sokba még ventit se lehet rakni előre.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest