- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
pd
tag
Ha még valakinél gondot okoz az oldalsó venti búgása, én a következőt figyeltem meg. A venti alapban nem búg, csak ha fel van szerelve az oldallapra. Ugyanaz pl. a hátsó helyen nem, oldalt viszont bármelyik. És a hiba a következő: valamiért ahogy az oldalsó lyukakon (nálam mindkét helyen) beszívja a levegőt, az berezeg. Ha eléteszem a kezem (majdnem eltakarom a nyílást), megszűnik a zaj.
Úgyhogy fogtam az alsó porszűrőt, és becsavaroztam a venti alá. Ha valaki nem szerel lentre ventit, nyugodtan leszedheti onnan. Lehet neki lyukakat is fúrni (mert ahol a szűrő csavarhelyei vannak, ott oldalt nincs lyuk), de egyszerűbb ugyanolyan menetes csak hosszabb csavarral felcsavarni a porszűrőt és ventit együtt. Azok a csavarok, amik eredetlileg fogják, rövidek, nem érnek át a szűrőn keresztül a venti menetéig. Így megszűnik az az idegesítő rezgő zúgás, és csak a venti alaphangja marad. Biztos a porszűrő kis likai megzabolázzák azt a fránya kavargó levegőt.
/#150-152, #171/
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Witcher topik
- Még idén megkaphatják az Advanced Shader Delivery szolgáltatást a játékosok
- AliExpress tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest