- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
pd
tag
Ha még valakinél gondot okoz az oldalsó venti búgása, én a következőt figyeltem meg. A venti alapban nem búg, csak ha fel van szerelve az oldallapra. Ugyanaz pl. a hátsó helyen nem, oldalt viszont bármelyik. És a hiba a következő: valamiért ahogy az oldalsó lyukakon (nálam mindkét helyen) beszívja a levegőt, az berezeg. Ha eléteszem a kezem (majdnem eltakarom a nyílást), megszűnik a zaj.
Úgyhogy fogtam az alsó porszűrőt, és becsavaroztam a venti alá. Ha valaki nem szerel lentre ventit, nyugodtan leszedheti onnan. Lehet neki lyukakat is fúrni (mert ahol a szűrő csavarhelyei vannak, ott oldalt nincs lyuk), de egyszerűbb ugyanolyan menetes csak hosszabb csavarral felcsavarni a porszűrőt és ventit együtt. Azok a csavarok, amik eredetlileg fogják, rövidek, nem érnek át a szűrőn keresztül a venti menetéig. Így megszűnik az az idegesítő rezgő zúgás, és csak a venti alaphangja marad. Biztos a porszűrő kis likai megzabolázzák azt a fránya kavargó levegőt.
/#150-152, #171/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Futás, futópályák
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest