Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
pd
tag
Ha még valakinél gondot okoz az oldalsó venti búgása, én a következőt figyeltem meg. A venti alapban nem búg, csak ha fel van szerelve az oldallapra. Ugyanaz pl. a hátsó helyen nem, oldalt viszont bármelyik. És a hiba a következő: valamiért ahogy az oldalsó lyukakon (nálam mindkét helyen) beszívja a levegőt, az berezeg. Ha eléteszem a kezem (majdnem eltakarom a nyílást), megszűnik a zaj.
Úgyhogy fogtam az alsó porszűrőt, és becsavaroztam a venti alá. Ha valaki nem szerel lentre ventit, nyugodtan leszedheti onnan. Lehet neki lyukakat is fúrni (mert ahol a szűrő csavarhelyei vannak, ott oldalt nincs lyuk), de egyszerűbb ugyanolyan menetes csak hosszabb csavarral felcsavarni a porszűrőt és ventit együtt. Azok a csavarok, amik eredetlileg fogják, rövidek, nem érnek át a szűrőn keresztül a venti menetéig. Így megszűnik az az idegesítő rezgő zúgás, és csak a venti alaphangja marad. Biztos a porszűrő kis likai megzabolázzák azt a fránya kavargó levegőt.

/#150-152, #171/
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest