Hirdetés
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Symbio
senior tag
Hát azért nem egy HEPA szűrő
, de nem is az a szerepe. Ha annyira sűrű lenne, akkor a venti nem tudná átszívni rajta a levegőt (ill fullon kellene járatni, hogy valami légmozgás is legyen). Valahol a kettő között van, szivacsos (mosható), a por nagyobbik részét kiszűri de veszít is a légszállítási értékéből. Tehát valamit valamiért. Én nem használom, inkább 1-2 havonta kitisztítom levegővel (van helyben kompresszor), így még lejjebb vehetem a ventik fordulatszámát. -
Symbio
senior tag
Nem tudok róla, hogy van plexis kivitel is (a gyártó oldalán is csak az előlapi csatlakozós japán változatot említi)
140-est már keresett valaki, olvass vissza. (pl: itt van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hát nem egy nagy fűtő egyik sem
, de nem is az a szerepe. Ha annyira sűrű lenne, akkor a venti nem tudná átszívni rajta a levegőt (ill fullon kellene járatni, hogy valami légmozgás is legyen). Valahol a kettő között van, szivacsos (mosható), a por nagyobbik részét kiszűri de veszít is a légszállítási értékéből. Tehát valamit valamiért. Én nem használom, inkább 1-2 havonta kitisztítom levegővel (van helyben kompresszor), így még lejjebb vehetem a ventik fordulatszámát.