- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
válasz
krupitomi #1108 üzenetére
Helló!
Kb. 3 hónapja aplikáltam oda egy 12-es ventit. Idézet:"Mivel 5 ODD hely van, és csak kettőt használok, így az alsóból kioperáltam a floppy meghajtó konzolt, és a 12-es venti 4 sarkába behajtottam 1-1 csavart, ami 1-1 centire kilóg a ventikeretből. Ezekre alul, és felül rá lehet hurkolni 1-1 szilikon gumi végét, amit befűztem az ODD keret-vázba.
Megbízható, mert a szilikon gumi elég vastag, és tökéletes rezgés csillapító. Évente (ha másért nem is, de portalanítás céljából), úgyis szét szoktam szedni a gépet. Ha úgy látnám, hogy a vázzal való érintkezési pontokon "kopna" a gumi, símán kicserélhetem.
Egyébként ez a venti az, ami a kegtökéletesebben hűti az alaplapot. Mégha a kábelkötegek lassítják is a légáramlatot valamelyest, akkor is ez adja a legtöbb hűs levegőt. És a ram-okat is tök jól hűti.
Jelenleg 6 venti dolgozik 5 V.-ra redukálva a gépemben, és piszok csendben vannak."Ma szedtem szét a gépem, és kiszedtem a szilikon gumikat is. Egyáltalán nem látszott rajtuk kopás nyoma! Viszont a 12-es venti, a memókat tökéletesen hűti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- iPad topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nyaralás topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung C27JG50QQU Monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest