- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Én továbbra sem értem de lehet, hogy hülye vagyok.
Mi köze a méretnek/a méretre tervezett hűtésnek az akksihoz? Jobban melegszik a cpu/gpu ha konnektorból veszi fel a 100W-ot mint ha akksiról veszi ugyanazt?Vagy akksiméretet szerettél volna írni a a noti méretéhez igazítva? Netán felejtős ez a méret dolog és egyszerűen csak vegyük a perf/W-ot. Mert így jobb az üzemidő és ennyi. Méretfüggetlenül.
@opr
Design Framework InitiativeÍgy van, ez kellett volna már régen. Akkor itteni arcok sem jelennek meg minden topic alatt és mondják el, hogy AMD noti azé' vastag mer' kazán. AMD mellé nem lehet 8GB-nál több ramot rakni mert lefagy. Továbbá nem kompatibilis 56% sRGB feletti kijelzővel. OLED panelt mellérakva meg felrobbanna a cpu. Jöjjön a központi - értelmes és valóban jó spec - aztán mehet a termékekre világító betűkkel.
-
Kansas
addikt
Azért a gamer laptopok saccra 80-90%-a desktop replacement laptop, nem igazi mobil, nem az akkus üzemidő a lényeg(legalább is nem a játékok alatti), hanem a kompaktság, meg az asztaltól-asztalig(konnektortól-konnektorig) hordozhatóság.
És ez szerintem mindaddig így is lesz, amíg nem tudnak összehozni 3-4-5 óra üzemidőt "utánégető" mellett is. Ez még nem az.
Olyan, mint a RayTracing - már van de még nem elég jó. -
Kansas
addikt
Azért az barokkos túlzás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest