- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
BiP
nagyúr
Az nv mióta nyomatja a Shadowplay-t, (vagy ki tudja, hogy hívják most), hogy extra terhelés nélkül lehet streamelni.
Akkor miért is kell az sokmagos erős proci a streamhez? Vagy mégsem olyan f*szák a GPU-ba épített stream-feature-ök? Vagy ha a GPU-t nem is, de a procit azért zabálja? Nem értem. -
Dilikutya
félisten
Miért kellett volna egy évre rá eladni? Amúgy én most őszinte paraszt leszek, kimondottan leszarom, ki mennyit bukik egy hardveren, én nem egy évre vásárolok, és onnantól, hogy felment rá a Windows, pont nem érdekel, mennyit ér a használt piacon. Nincs se időm, se ingerem évente új gépre költözni, így teljesen érdektelen, mi lesz az árával, miután megvettem. Sőt, én kimondottan örülnék, ha a béka segge alá esnének az árak.
-
Ezt én se értem.
Tegyük fel van most egy 300 dollárt érő intel procid. Ha 120 dollárért jobb AMD-t lehetne kapni nála, akkor azzal a használt procid eladási értéke lezuhant volna 90 dollárra. Ez elsőre borzasztónak tűnik. Igen ám, de a utána már csak 30 dollárt kéne rádobnod (90 + 30 = 120), és lenne egy jobb procid, vagy kinézhetnél magadnak egy még jobbat, és mondjuk 110 dollárból (elképzelt 200 dolláros árkategória), szóval szinte fillérekből a mostaninál egy nagyon sokkal jobbra válthatnál.
Ehelyett a mostani helyzet az, hogy a 300 dolláros intel procid egy 200 dolláros új AMD-vel van kb egy szinten. Ezzel a használt piacon lement a procid 170 dollárra. Ha most számottevően jobbat akarsz, akkor dobhatsz rá az árára 180 dollárt (170 + 180 = 350).
Szóval melyikkel jártál volna jobban? Ha 110 dollárt, vagy ha 180 dollárt kellene egy fejlesztésre ráfizetned?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel I3-10100 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest