- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
"a világ első 16 magos (32 szálas ) játékosoknak szánt cpu"-ja?!... milyen játékhoz kell ilyen cpu?!
mekkora játékbeli felbontáshoz kell ilyen cpu?!...
na nem kötekszem, csak meglepett a felirat.... nagyon kiv leszek a tesztekre...
be is fűzöm Öcsémet majd egy 2700X+mobo kombóra apróról, 3xxx megjelenéskor... elég az neki FHD-ra.... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Whysperer #554 üzenetére
azárt na... 8350k vs 2600?!..
4/4 vs 6/12?!.. még szép, hogy sztrímelésre, multithreades cuccokra jobb...mondjuk én már régen ugattam "sztrímelgetős" spanomnak, hogy ha már ezt tekinti jövőnek magának akkor már rég egy 2700X-re váltottam volna a jelenlegi 6700K-át... de nem hatja meg... hát ok...
én már lecseréltem a 770K-át 1 hónapja lassan... -
- = Zk = -
félisten
Egyébként nagyon jó procik, elgondolkodtató, hogy váltson az ember
egyetértek.. a felével... jó procik... igazad van
de a másik fele?! miért kéne váltanom?! vagy akárkinek, akinek mondjuk egy 9700K/9900K van a gépében?! csakhogy maradjon pár ezer a zsebében a vétel-eladás után?!...
nem kötekszem, csak érdekel... mi értelme lenne a fenti konfigomat lecserélni, azon felül, hogy egy kis összeg a szebembe maradna a használt intelem eladása után?!
egyáltalán akinek ryzen 2700X van, miért kéne cserélni?! nem értem, azért kérdezem... én egy 7700K-át váltottam a 9700K-ra... (mert beleszaladtam egy "jó" árazásba, teszem hozzá)akik új konfigot akarnak venni, azoknak ez a legjobb megoldás... de akinek már megvan a jelenlegi konfigja, ami azért nem egy "sz@r", (előző Zen, 9th gen intel ) azok miért cseréljenek?!
ha a váltásra azt értjük, hogy új konfig, kiöregedő konfig etc akkor megértem, vegyük semmisnek a posztomat
-
- = Zk = -
félisten
megláttam az első (új) Grid videót, és rá pár napra elő is lehetett rendelni,. elő is rendeltem.... a CP2077 ugyan ez lesz számomra...
de tény, hardvert nem....Tudod, ez a Prohardver, nem a gamestar...
hát, ez sajnos nem jelent semmit jelen felállásban... a PH régen nagy név volt.. ma már sokan elhullottak vagy a read only módot preferálják... érthetően... de ebbe nem akarok belemenni, aki érti, érti...
de na... ne mvolt akkor sem tökéletes, de na.. amikor a "mikulás" banánjától rettegtek az emberek nyáron is, másabb világ volt -
-
- = Zk = -
félisten
Valaki amúgy már megvette? (Előrendelte stb. Nem tudom milyen státuszban vannak perpill )
Mert ahogy lehetett, èn pl azonnal előrendeltem az új Gridet... -
- = Zk = -
félisten
egyetértek, verseny van kialakulóban... "kapálózik" az AMD, és jól is teszi.. eredményes.. jár a lájk...
intelnél meg kénytelenek újra fejlesztésbe fogni, kidurrant a tik-tak lufijuk
ha az első gondolat számíthat, akkor azt mondanám, hogy idén árat csökkentenek, jövőre fejlesztenek.. bár ehhez én nem értek... csak az "első gondolat" ...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest